40 anys fent valors Caixa popular

Galiana reagrupa les àrees d’activitats i inspecció per donar ‘un salt en eficiència’

14/07/2016 -

El regidor de Espai Públic de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha anunciat la reagrupació dels servicis d’activitats i inspecció de l’Ajuntament de València per a “donar un salt en eficiència i agilitzar al màxim totes les inversions, tant de xicotets com de grans empresaris, en la ciutat de València”.

Es tracta d’unir i de coordinar estos dos servicis, de manera que s’eliminen per al ciutadà una sèrie de traves burocràtiques i s’incidix en l’agilitat, “per a que la ciutadania puga tramitar llicències i obrir negocis en la ciutat d’una manera molt més àgil i senzilla”.

Una de les novetats és la incorporació d’un coordinador general d’activitats i inspecció que supervisarà la connexió d’estes dos àrees, un funcionari de carrera que treballa en l’Ajuntament des de 1983 i que té 33 anys d’experiència professional en atenció al públic, en recursos humans, en activitats i llicències i que coneix perfectament la realitat municipal i les seues potencialitats en esta matèria.

Galiana ha destacat que la millora en l’atenció al públic és un dels pilars fonamentals que l’Ajuntament es planteja i que va lligat a esta reorganització. Així ha assegurat que “l’objectiu de l’Ajuntament és que la ciutadania reba l’atenció adequada i professional que mereix per resoldre d’una manera eficaç els seus dubtes i tràmits”.

El regidor també ha explicat que la reorganització produirà sinergies en els recursos humans per atendre de “forma equilibrada les peticions de llicències i d’inspecció de les mateixes”.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra