caixa popular

Galiana reagrupa les àrees d'activitats i inspecció per donar 'un salt en eficiència'

14/07/2016 -

El regidor de Espai Públic de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha anunciat la reagrupació dels servicis d’activitats i inspecció de l’Ajuntament de València per a “donar un salt en eficiència i agilitzar al màxim totes les inversions, tant de xicotets com de grans empresaris, en la ciutat de València”.

Es tracta d’unir i de coordinar estos dos servicis, de manera que s’eliminen per al ciutadà una sèrie de traves burocràtiques i s’incidix en l’agilitat, “per a que la ciutadania puga tramitar llicències i obrir negocis en la ciutat d’una manera molt més àgil i senzilla”.

Una de les novetats és la incorporació d’un coordinador general d’activitats i inspecció que supervisarà la connexió d’estes dos àrees, un funcionari de carrera que treballa en l’Ajuntament des de 1983 i que té 33 anys d’experiència professional en atenció al públic, en recursos humans, en activitats i llicències i que coneix perfectament la realitat municipal i les seues potencialitats en esta matèria.

Galiana ha destacat que la millora en l’atenció al públic és un dels pilars fonamentals que l’Ajuntament es planteja i que va lligat a esta reorganització. Així ha assegurat que “l’objectiu de l’Ajuntament és que la ciutadania reba l’atenció adequada i professional que mereix per resoldre d’una manera eficaç els seus dubtes i tràmits”.

El regidor també ha explicat que la reorganització produirà sinergies en els recursos humans per atendre de “forma equilibrada les peticions de llicències i d’inspecció de les mateixes”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =

90s love u
corts valencianes
ruta tapa del puig