Francesc Colomer: ‘Impulsar la comercialització de paquets turístics de la Comunitat ens ajudarà a desestacionalitzar el turisme’

Francesc Colomer: ‘Impulsar la comercialització de paquets turístics de la Comunitat ens ajudarà a desestacionalitzar el turisme’
04/10/2016 -

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, i el president d’AEVAV, Pedro Saiz, han signat un conveni de col·laboració entre l’Agència Valenciana del Turisme i l’Associació Empresarial Valenciana d’Agències de Viatge (AEVAV) per a la realització d’accions de promoció i comercialització de paquets turístics de la Comunitat Valenciana.

Francesc Colomer ha assenyalat que, “les actuacions per a la realització d’accions de promoció i comercialització de paquets turístics de la Comunitat Valenciana contribueixen a desestacionalitzar el turisme, incrementant l’arribada de turistes durant tot l’any”.

A través d’aquest acord, l’Agència Valenciana del Turisme contribuirà econòmicament en la realització d’actuacions per a la realització d’accions de promoció i comercialització de paquets turístics de la Comunitat Valenciana, amb un import màxim total de 40.000 euros.

Mitjançant aquest conveni, AEVAV realitzarà d’actuacions de formació i coneixement del producte i les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana. Així, es realitzaran presentacions en diferents ciutats amb la participació d’agències de viatges, proveïdors i destinacions turístiques. Així mateix, es realitzaran ‘fam trips’ perquè agents de viatges valencians coneguen els seus productes turístics, a més de jornades de treball perquè les agències receptives puguen donar a conéixer el seu producte a les agències emissores de la Comunitat Valenciana.

Francesc Colomer ha posat l’accent que aquest conveni “respon al compromís de la Generalitat de mantenir el suport a les actuacions de promoció desenvolupades per les diferents associacions turístiques i és una mostra més de la nostra aposta per la governança col·laborativa”.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra