Fins a 900 euros de subvenció per a l’escolarització de 0 a 3 anys

L’Ajuntament destina 420.000 euros a ajudes per a les famílies torrentines

Fins a 900 euros de subvenció per a l’escolarització de 0 a 3 anys

Torrent ajudarà a partir de novembre a les famílies en l’escolarització dels fills menors de 3 anys. Des de l’Ajuntament s’ha anunciat l’engegada d’un programa en el qual es destinaran 420.000 € que es repartiran entre les rendes més baixes. Es preveu que es puguen sol·licitar des de principis de novembre. Les famílies, que accediran a esta subvenció atenent a criteris de renda familiar, rebran entre 500 i 900 euros i des del consistori s’espera ajudar a més de 600 famílies.

img_9295“La ciutat de Torrent té matriculats a uns 1.300 xiquets que reben la subvenció per part de Conselleria però des de l’Ajuntament també volem ajudar, ja que entenem que en moltes ocasions la guarderia s’utilitza per a conciliar vida familiar i labora, per açò destinarem 420.000 euros. Estos diners abans s’utilitzava per a ajudar en el pagament de la Taxa TAMER però ara considerem que és més necessari destinar-la a estes ajudes”, assenyalava l’alcalde Jesús Ros.

En la mateixa línia s’expressava la regidora d’Educació, Patricia Sáez, qui destacava que “la prioritat de l’equip de govern per impulsar unes ajudes destinades a facilitar l’escolarització i ajudar a les famílies a fer front a les despeses d’estes, fent més fàcil l’accés a l’educació a unes 600 famílies aproximadament”. A més, des del consistori s’explicava que esta iniciativa hi ha tingut molt bo acolliment entre tota la comunitat educativa doncs era una reclamació que les famílies estaven fent des de fa temps i ara, per fi, ha vist la llum.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

doce + catorce =

obra pi escalante
cirsa prize pool
visita gandia
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra