FGV modifica a partir del 2 de juliol els horaris de la Línia 9 del TRAM d’Alacant entre Benidorm i Dénia

FGV modifica a partir del 2 de juliol els horaris de la Línia 9 del TRAM d’Alacant entre Benidorm i Dénia
30/06/2016 -

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) modifica a partir del dissabte, 2 de juliol, els horaris de la Línia 9 del TRAM Metropolità d’Alacant (Benidorm-Dénia) a fi d’evitar retards i afavorir la connexió a Benidorm amb la Línia 1 que enllaça amb Alacant capital.

Els últims treballs de mesurament i oscultació relatius a l’estat de la via, en el tram sense renovar entre Calp i Dénia, han obligat a FGV a reduir la velocitat de pas en diferents punts entre ambdós estacions, fins que s’escometen les renovacions previstes, que segueixen el seu normal ritme de planificacions, licitacions, adjudicacions i execució d’obres.

El director gerent de FGV, Ángel García de la Bandera, ha explicat que “la Generalitat manté el seu compromís a recuperar i modernitzar esta línia, però la falta d’inversions durant anys del govern anterior obliga a prendre esta mesura per a poder garantir un major nivell de puntualitat en el servici, mentres continuen els treballs de modernització en el tram Calp-Dénia”.

Des de Benidorm cap a Dénia hi haurà quinze combois cada dia, el primer a les 5:50 h (que finalitza en Garganes) i a les 6:28 h el que realitza el trajecte complet. L’últim eixirà amb destí Garganes a les 22:25 h de Benidorm i a les 21:02 h el que finalitza el seu recorregut a Dénia. La freqüència serà d’1 hora i 15 minuts.

Des de Dénia cap a Benidorm hi haurà 13 combois cada dia, el primer a les 5:40 h amb recorregut complet. L’últim eixirà a les 20:40 h fins a Benidorm. Des de Garganes amb destinació a Benidorm eixirà a les 22:41 h. La freqüència serà també d’1 hora i 15 minuts.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra