El festival de música Socarrock de Paterna prepara el seu cartell

El festival de música Socarrock de Paterna prepara el seu cartell

La Casa de la Joventut de Paterna ha obert el termini d’inscripció en el Socarrock, un dels esdeveniments amb més afició entre els jóvens del municipi i que cada any congrega a centenars de persones al voltant de la música.

Tal com ha explicat el regidor de Joventut, José Manuel Mora “aquest any el Socarrock es presenta ple de novetats per a celebrar el desé aniversari del festival que tindrà lloc el 7 i 8 de juliol”, i ha avançat que “en aquesta edició es dedicarà una nit a la temàtica de l’hip hop i una altra nit per al rock”.

A més el regidor ha volgut animar a tots els grups locals a presentar-se, ja que “esdeveniments com el Socarrock són un aparador immillorable per a donar-se a conéixer i permet als grups interpretar les seues pròpies cançons davant de centenars d’espectadors”.

Les bandes que vulguen participar tindran fins al pròxim 15 de juny per a entregar les seues sol·licituds en la Casa de la Joventut, situada en el Parc Central, en horari d’atenció, de dilluns a divendres de 17 a 20.30 h i dimarts i dijous d’11 a 13.30 h.

Les inscripcions hauran d’anar acompanyada de fotocòpia del DNI de tots els integrants i un CD amb les cançons que vagen a presentar en el festival o si no n’hi ha, en format MP3 o per mitjà d’un enllaç a una xarxa musical (Youtube, Bandcamp, Myspace, Soundcloud…) on es troben els temes. A més, els menors d’edat hauran d’adjuntar una autorització paterna per a poder participar en l’espectacle.

Finalment, i amb l’objectiu de fomentar la participació de músics locals, el barem de selecció tindrà en compte principalment la relació dels membres de les bandes amb el municipi, obtenint fins a quatre punts aquells grups formats en la seua totalitat per paterners i paterneres.

A més, tenint en compte que es tracta d’un festival juvenil, es valorarà positivament les formacions amb menors de 30 anys, així com la qualitat musical del repertori presentat o si inclouen cançons en valencià.

Tant la fitxa d’inscripció com les regles de participació en el festival poden trobar-se en la web de l’Ajuntament www.paterna.es.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =