Ferrocarrils de la Generalitat adjudica el servei de vigilància i protecció a clients, agents, instal·lacions i material mòbil de Metrovalencia

Foto: V0ctor

Ferrocarrils de la Generalitat adjudica el servei de vigilància i protecció a clients, agents, instal·lacions i material mòbil de Metrovalencia
22/11/2016 -

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha adjudicat el servei de vigilància i protecció a clients, agents, instal·lacions i material mòbil de la xarxa de Metrovalencia. L’import ascendeix a 4.420.535,48 euros, IVA exclòs. El contracte té vigència fins al 31 de desembre del 2017, cabent la possibilitat de pròrroga per un període d’un any a explicar de l’1 de gener de 2018.

El mateix contracte, adjudicat a l’empresa Garda Servicios de Seguridad SA, es divideix en tres lots: vigilància del complex de València Sud i dels tallers Machado i Tarongers; vigilància d’estacions subterrànies, estaciones superfície i unitats tramviàries; i vigilància parades tramvia i unitats tramviàries.

Respecte al contracte anterior, s’han ampliat el nombre d’hores en un 12,3%, passant de 199.565 a 224.286 hores. Amb aquest nou contracte FGV fa front a l’augment del nombre d’incidències de seguretat pel que fa a anys anteriors, ja que en 2014 es van registrar un total de 5.497 i en 2015 es van aconseguir fins a 7.347. Les incidències registrades són variades podent donar-se des d’agressions a alarmes, apedregades, enrotllaments, auxili a persones accidentades, col·lisions, grafits, incidències en l’explotació, robatoris/furts, control de frau (viatgers sense bitllets), etcètera, i l’obertura de noves línies, com és el cas de la línia 9 amb destinació a Riba-roja del Túria.

El procés d’adjudicació s’ha realitzat segons els principis establits en la Llei 1/2013, de 21 de maig, de la Generalitat, de Mesures de Reestructuració i Racionalització del Sector Públic Empresarial i Fundacional de la Generalitat, com són la legalitat, estabilitat pressupostària, transparència, eficàcia, eficiència, economia i servei a l’interés general.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra