El Fent Camí aconsegueix una 5ª posició en la final de Divisió d'Honor

fent-cami
fent-cami

El Club d'Atletisme Fent Camí de Mislata ha igualat el seu millor lloc històric en la final de Divisió d'Honor, celebrada aquest cap de setmana a Castelló, on van aconseguir un meritori 5º lloc. Encara que no van poder repetir els últims èxits collits en la Copa del Rei, on en pista coberta van aconseguir el 3º lloc i en el cross curt van ser 2º, els atletes de Mislata van rendir a un bon nivell i segueixen instal·lats en l'elit de l'atletisme nacional.

Aquesta actuació permet al club de Mislata mantenir-se entre els vuit millors equips d'Espanya. Els equips A.D.Marathon de Madrid i Reial Societat van quedar en 4º i 3º lloc respectivament i li van arrabassar l'oportunitat al Fent Camí d'aconseguir una millor posició que haguera sigut històrica.

Els atletes de Mislata van registrar grans actuacions, a destacar la de J.A. Pinedo que va quedar 2º en la disciplina de llançament de pes, aconseguint la seua millor marca personal (18,67 m.) i rècord del club, afermant-se així en el 3º lloc del rànquing nacional. També van quedar en 2º lloc el relleu 4x100 format per Mirete, Cancela, Álvaro López i Adri López, que consoliden el seu 2º lloc en el rànquing nacional.

Altres actuacions destacades van ser els 3º llocs de A. López (200 m.l.), J.Gaveta (800 m.l.) i David Palacio (1.500 m.l.), el 4º lloc de Jorge Blanco (3.000 m.obst.) i els 5º llocs de C. Revuelta (martell), G.Pedroso (disc), J. Debón (altura), P. Mirete (100 m.l.), M. Uriz (javelina) i I. Prado ( 110 m.v.).

La pròxima cita a la qual acudirà Fent Camí amb la intenció d'aconseguir un gran resultat serà el Campionat d'Espanya Absolut que se celebrarà el 22 i 23 juliol a Barcelona.