Fátima Ayachi i Hassane Ahouchar s’imposen en la 10k de Gandia del Circuit de Carreres de la Diputació

Un total de 2.498 atletes creuen la meta del 10k Nocturn de la Platja de Gandia, la segona prova més participativa del circuit provincial

dscf0432
dscf0432

El 10k Nocturn de la platja de Gandia ha deixat clar quins són els atletes que van a pugnar per la victòria absoluta del Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València. Hassane Ahouchar i Ouais Zitane, els dos companys del Gaes Runnnig Team, han disputat un espectacular duel sobre l'asfalt del rapidíssim circuit de Gandia, amb triomf per al primer.

El veterà marroquí segueix intractable, com ja havia demostrat un parell de setmanes abans a Massamagrell, i des del tret inicial ha imposat un ritme frenètic de 2'50" el km. D'eixida es va formar un triplet amb els dos atletes de Gaes i el jove Ismael Quiñones, encara que l'atleta del Cárnicas Serrano va haver de cedir a partir del km 2. Poc després ho faria també el fins ara capdavanter del Circuit, Ouais Zitane, que veu com el seu company d'equip li ha igualat en nombre de victòries.

Hassane Ahouchar es va permetre el luxe de regular en la segona part de la carrera per a creuar la meta en 29'30". Zitane i Quiñones li van acompanyar en el pòdium. En altres categories, Cristian Frances ha sigut el vencedor promesa, Miguel Angel Plaza s'ha imposat en la categoria Veterans B, mentre que el primer lloc del grup d'edat júnior se l'ha portat Lluis Molla i el triomf de la categoria màster se l'ha adjudicat Miguel Ruiz Villena.

En categoria femenina, Fátima Ayachi ha tornat a imposar la seua llei en el Circuit. L'atleta del Cárnicas Serrano solament ha tingut com a rival a la seua companya d'equip, Davina Albinyana. Ambdues han marxat relativament a prop fins a l'equador de la carrera, quan la marroquina va incrementar el ritme per a portar-se el triomf i afermar-se al capdavant de la classificació general. La duatleta Davinia Albinyana ha sigut segona, completant el pòdium l'atleta del Club Atletisme Alcoi, Lorena Rodríguez.

Patricia Montalvo, del Gaes Running Team, una vegada més s'ha anotat el triomf en la categoria de Veteranes A, Mª Antonia Serrano Jareño, del Runners Ciutat de València, ha vençut en Veteranes B, i Geles Gimeno de Serrano ha sigut la millor promesa. La seua companya d'equip, Nerea García, ha sigut la primera júnior, mentre que la categoria màster ha tornat a ser per a Mª José Miguel Muñoz.

Són 2.498 els atletes els que han creuat la meta del 10k Nocturn de la Platja de Gandia, la segona prova més participativa del circuit, i que ha resultat ser una gran festa, amb desenes de milers de persones en els carrers de la platja de Gandia. L’Orero Paterna Runners ha tornat a ser el club amb més participants, seguit del club organitzador, el Safor Delikia. El pòdium de col·lectius ho ha completat l'altra formació de Gandia, el Club de Córrer el Garbí.