Resten hores pel Rockejat 2016 a Torrent

Resten hores pel Rockejat 2016 a Torrent
21/07/2016 -

Resten hores perquè comence a Torrent el festival de música més esperat de la comarca, el Rockejat. Un festival que congrega a artistes de renom juntament amb grups locals en una edició que espera ser la més recordada a la ciutat. Quatre nits de música en el Parc Central de Torrent amb estils diferents com a rock, rap, hip-hop, fusió i música electrònica per a tots els públics.
El dijous a la nit els DJ’S seran els encarregats d’iniciar el festival amb Santi Bertomeu, Alex Watkinson, Lion Stuff B2B Kill the Cat, Pumoki, W.A.R!, Tomy Moreno i Roman Molero, a més de Hardy Burns N Azzhiel. Tots ells, a partir de les 21:00 hores en Parc Central amb entrada gratuïta.
El divendres és el torn de la Raiz juntament amb altres artistes com Desakato, Vadebo i Skatuttipresto amb grups locals com 4 Sota zero, Desconcert i Xaloc. El dissabte l’Àgora del Parc Central seguirà vibrant amb Nach com a artista principal acompanyat de Erick Hervé, Charly Efe, Frida i Herbanegra. Els grups locals que actuaran aquest dia són Bastardo, The Q Experience i Zuvak. L’entrada d’aquests dos dies pot adquirir-se de forma anticipada per tan sols 13 euros.
Finalment, el diumenge arriba la nit del rap i els assistents podran gaudir d’una batalla de galls dirigida per Mbaka, amb grups com LFK2, Ak Negre Queens of the Street, Fora de Context i 02 Extra Aka Cast.
Una cita amb la música que promet que sigui una de les edicions musicals més repletes i variades a la ciutat de Torrent i que espera a milers de visitants en aquests dies de festes a la capital de l’Horta Sud.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra