caixa popular

Extreballadors de RTVV es postulen per a assumir la direcció del nou ens

Acabat el termini de sol·licituds, només queda esperar a la resolució del consell rector

Extreballadors de RTVV es postulen per a assumir la direcció del nou ens
09/01/2017 -

Acaba de finalitzar el termini per a presentar les candidatures al procés en el qual es triarà al director general de la nova Radiotelevisió Valenciana. D’aquesta manera, durant aquests dies, el Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació ha estat rebent diferents sol·licituds, que hauran de revisar per a decidir quin és el candidat més òptim per a exercir aquest càrrec de responsabilitat.

Molts han sigut els professionals que s’han postulat per a assumir la direcció del nou ens públic valencià. Entre ells, es troben diferents extreballadors de l’antiga RTVV, com per exemple, Benjamí Martín, que va arribar a ser coordinador de continguts de la Copa Amèrica de Vela, Àngel Martínez, ex subdirector de Ràdio 9, Clara Castelló, ex presentadora de Canal 9 o Xavier García del Valle, que va treballar en la Delegació de Canal 9 a Madrid.

A ells se li sumen altres professionals dels mitjans de comunicació, com és el cas del periodista Salvador Enguix, delegat a València del diari ‘La Vanguardia’, o Juli Esteve, corresponsal de Televisió Catalunya-TV3, que també va treballar en Canal 9.

Perfils diferents, però tots ells comparteixen el seu coneixement en el funcionament dels mitjans de comunicació, així com la seua àmplia experiència en aquesta professió. Requisits que, al costat de l’acreditació de la titulació universitària i el coneixement del valencià, tindrà en compte el Consell Rector per a decidir qui es posarà al capdavant de la nova i esperada Radiotelevisió Valenciana.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + dinou =

festes santa anna albal 2018
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
Turismo salou