caixa popular

EUPV critica que la Conselleria de Sanitat "seguisca en una línia continuista" amb la "mala gestió del PP del personal"

EUPV critica que la Conselleria de Sanitat "seguisca en una línia continuista" amb la "mala gestió del PP del personal"
12/07/2018 -

La coordinadora general d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), Rosa Pérez Garijo, ha acusat la Conselleria de Sanitat, que dirigeix Ana Barceló, de portar una “línia continuista respecte a la política sanitària del PP”, i s’ha referit en concret a la “mala gestió” dels ‘populars’ del personal sanitari en època d’estiu.

La dirigent d’esquerres ha reconegut en un comunicat que la Conselleria “en mans del PSPV, ha aconseguit fites importants com per exemple la reversió de l’Hospital de la Ribera o la sanitat universal”, però s’ha mostrat “molt crítica davant la gestió de les substitucions de personal sanitari en l’època d’estiu”.

Pérez Garijo ha recriminat la reducció de llits hospitalaris i el tancament dels centres de salut a les vesprades durant l’època estival. Així, s’ha referit a les “denúncies realitzades per diversos sindicats de l’àmbit sanitari que situen en 3.000 el nombre de llits hospitalaris tancats, en una mesura que es repeteix any rere any”.

Per a Esquerra Unida, “treballar per les persones no és aplicar les mateixes retallades del PP, que a més, el PSPV criticava durament quan estava en l’oposició”, ha asseverat.

La coordinadora d’EUPV ha subratllat que la “reducció de llits en l’atenció especialitzada i el tancament dels centres de salut d’atenció primària durant els mesos d’estiu responen a una nul·la planificació en la política de substitucions del personal”.

A més, ha ratllat de “contradictori” el “limitar l’assistència en moments d’increment de la població i, per tant, de la pressió assistencial”. Per tant, ha instat a la Conselleria de Sanitat a “millorar aquesta qüestió per a reduir significativament l’impacte negatiu sobre la ciutadania”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + un =

cultura diputacion de valencia
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
Turismo salou