Jesús Martí: 'L'aposta mediambiental ha d'estendre's a tota la societat'

Jesús Martí: 'L'aposta mediambiental ha d'estendre's a tota la societat'

El secretari general de l’Institut Valencià de la Joventut, Jesús Martí, s’ha reunit amb un grup de joves que realitza el seu voluntariat en ‘Parc Natural de Xera-Sot de Xera’ a Xera, dins del programa ‘Viu la solidaritat’ de l’IVAJ, on ha manifestat que l’aposta mediambiental “ha d’estendre’s a tota la societat perquè aprecie la seua terra, el seu entorn, els seus recursos naturals. La suma d’esforços és indispensable”.

El projecte mediambiental en el Parc Natural de Xera- Sot de Xera es desenvolupa en col·laboració amb el Parc Natural de Xera-Sot de Xera, l’Ajuntament de Xera i la Direcció general de Mitjà Natural i d’Avaluació Ambiental.

De l’1 al 15 d’agost reuneix a un total de 25 joves, de 18 a 26 anys, procedents de França, Sèrbia i Turquia, així com d’Andalusia, Cantàbria, Castella i Lleó, Comunitat Valenciana, Euskadi, Extremadura i Galícia que treballen en un taller de pedra en sec, la recuperació de murs de cultius i construccions tradicionals, condicionament del barranc d’aigua, caixes niu, senyalització de sendes i rutes geològiques.

Els camps de treball voluntari juvenil de l’IVAJ són un tipus d’activitat en la qual un grup de joves de diferents procedències es compromet de forma voluntària i desinteressada a desenvolupar un projecte de treball amb contingut social en favor de la comunitat, combinat amb activitats complementàries d’animació. Aquests projectes són un mitjà per a fomentar valors de convivència, de tolerància, de participació, de solidaritat i d’aprenentatge intercultural.

Els tres camps de modalitat mediambiental d’aquest estiu són internacionals, amb un total de 63 participants, es desenvolupen en col·laboració amb els ajuntaments de Xera, Ibi i Énguera.

tags

futbol plataforma per la llengua
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 17 =