Este divendres s’inaugura l’exposició de l’il·lustrador Mister Danga

L’exposició s’inaugura este divendres 25 de novembre en l’Estudio 64 i està dedicada als animals i mascotes

estudio64.es

Este divendres s’inaugura l’exposició de l’il·lustrador Mister Danga
23 novembre
07:00 2016

Després de l’exposició de l’il·lustrador Ximo Abadia, que acaba demà, l’Estudio 64 anuncia un altre esdeveniment important. El lloc s’ha conformat com una llibreria-galeria especialitzada que dóna visibilitat a l’obra d’artistes que conreen la il·lustració en els seus diferents estils.

Mister DangaEn esta ocasió és el torn de Mister Danga (Daniel García), qui presenta originals i sprints en la qual els animals i les mascotes són els personatges principals. Tan gats, gossos, com a cangurs, cérvols i goril·les estan representats en l’exposició per a contrastar-los amb els valors —alguns dirien, propis dels humans— que es perden dia a dia entre racismes i nous presidents.

Amb traços precisos, l’artista humanitza a alguns animals i els situa en contextos propis de la vida quotidiana. L’amor, sobretot l’amor incondicional dels animals, però a més l’odi, la competència, l’egolatria o les pors són sentiments als quals apel·la esta exposició que es presentarà en la galeria fins al 16 de desembre.

El que Mister Danga pretén és que els visitants assistisquen a l’exposició i isquen de la mateixa amb una sensació d’unió amb eixos éssers que poblen este món amb nosaltres.

Data: 25 de novembre al 16 de desembre

Lloc: Estudio 64 (Carrer de Benicolet, 2, València)

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari