caixa popular

Este dissabte arriba Sarau Patraix

El pròxim 18 de desembre, tens una cita en la plaça de Patraix per a gaudir del ‘Sarau Patraix’

Este dissabte arriba Sarau Patraix
15/12/2016 -

Cada vegada està més a prop la visita de Pare Noel al barri valencià de Patraix, en el qual els més xicotets li podran demanar tots els seus desitjos. No obstant això, i per a anar calfant motors per a Nadal, l’Associació Veïnal de Patraix ha organitzat diferents actes dins el seu tradicional ‘Nadal Solidari’.

Per aquest motiu, el pròxim 18 de desembre, a les 11.00 hores, tens una cita en la plaça de Patraix per a gaudir de ‘Sarau Patraix’. Un esdeveniment, que aterra per primera vegada en aquest barri, per a fer gaudir a tots els veïns, però també perquè s’animen a participar.

De la mà del ‘Grup de Danses Sargantana’ i de ‘l’Escola de Música Tradicional de la Ciutat de València’, tots els assistents podran formar part de ‘Sarau Patraix’, una festa participativa de cant, ball i música per a recordar les tradicions valencianes.

Però l’Associació Veïnal de Patraix no descansa, i dissabte que ve, 17 de desembre, estaran en el Mercat extraordinari de Jesús venent loteria per a col·laborar amb aquesta associació que tant fa pel seu barri, però a més, també arreplegaran aliments no peribles i productes d’higiene per a repartir-los entre els més necessitats. I és que cal no oblidar que fins al 23 de desembre podràs aportar el teu granit d’arena per a ajudar a les famílies sense recursos.

Aquesta campanya solidària de recollida d’aliments compta amb el suport de moltes entitats. D’aquesta manera, l’Institut Musical Giner de la Societat Coral El Micalet ha organitzat per a dilluns que ve, 19 de desembre, a les 18.00 hores, un concert benèfic per a ajudar a l’Associació Veïnal de Patraix amb la recollida d’aliments no peribles.

En definitiva, una sèrie d’esdeveniments que no solament ens permeten gaudir de la nostra cultura, sinó que també ens ajuden a ser una mica més solidaris.

tags

feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 6 =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata