Esport organitza unes jornades a Sella sobre ‘La pilota al món amateur’

Foto: Bernhard Hampp

Esport organitza unes jornades a Sella sobre ‘La pilota al món amateur’
28/10/2016 -

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha organitzat, junt amb la càtedra de Pilota Valenciana de la Universitat de València, les jornades ‘La pilota al món amateur: clubs i modalitats’, que tindran lloc els pròxims dies 28, 29 i 30 d’octubre a Sella, a la Marina Baixa de Sella.

Les jornades s’iniciaran hui, 28 d’octubre, a les 19.30 hores, amb una recepció a càrrec de l’alcaldessa de Sella, a les autoritats i als representants dels clubs participants. A les 20.15 hores tindrà lloc la ponència inaugural, en què es donaran a conéixer els principals objectius d’aquesta trobada.

Demà dissabte, 29 d’octubre, es realitzaran les sessions de treball amb l’anàlisi de les perspectives del món dels clubs i les modalitats que es practiquen. Les sessions constaran de comunicacions per a exposar casos representatius, així com taules de treball sectorials. Aquestes sessions comptaran amb la presència del director general d’Esport, Josep Miquel Moya, i el director de la càtedra de Pilota de la Universitat de València, Vicent Anyó, i amb la participació de clubs de pilota de tot el territori valencià.

A més, la jornada de dissabte comptarà amb diferents taules redones organitzades per modalitats: Raspall i Escala i corda, Perxa, Llargues i Palma, Galotxetes, Frontó, Galotxa i Escala i corda.

Moya ha declarat que “aquestes jornades són un mitjà de promoció i recuperació de l’esport del poble valencià, la pilota, des de tots els seus àmbits. Des de la Generalitat, tenim compromís ferm amb la nostra tradició, la nostra història i la nostra cultura i, per tant, amb tot allò que es puga fer per a difondre l’esport del poble valencià”.

Les jornades finalitzaran amb la redacció d’un document amb les conclusions del congrés per tal de disposar d’un informe on es recullen les fortaleses i necessitats del món amateur de la pilota amb l’objecte d’exposar la situació actual que viu aquest esport.

Com a activitats paral·leles a les jornades, dissabte a la vesprada es jugarà la partida de tornada de les semifinals de la XXVII Lliga a Perxa ‘Trofeu de la Diputació d’Alacant 2016’ entre el CPV Sella i CPV Agost. Així mateix, dissabte a la nit, el Col·lectiu Tastaolletes Sella organitza un concert de Xavi Sarrià i Feliu Ventura a l’ermita de Santa Bàrbara de Sella.

El diumenge, 30 d’octubre, tindrà lloc, a Callosa d’en Sarrià, el Primer Circuit de Llargues ‘La Bolata’.

Aquestes jornades també estan organitzades pel Club de Pilota Sella i l’Ajuntament de Sella i compten amb la participació de la Federació de Pilota Valenciana.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra