Els cent millors especialistes en canvi climàtic d'Europa es reuneixen en Las Naves

Els cent millors especialistes en canvi climàtic d'Europa es reuneixen en Las Naves

El primer festival europeu sobre estudi del clima se celebrarà aquesta setmana a la nostra ciutat sota el lema «Generant vincles entre la ciència i la ciutadania» i està prevista la participació de més d’un centenar de persones expertes en la matèria. Un total de 22 institucions europees d’investigació mostraran els seus projectes, s’obrirà un espai per a la reflexió i la detecció de necessitats i serveis, entorn del canvi climàtic.

València acollirà del 5 al 7 d’abril la primera edició del Climateurope Festival, un esdeveniment d’àmbit europeu que reunirà per primera vegada a la nostra ciutat als cent millors especialistes en canvi climàtic d’Europa, sota lema “Generant vincles entre la ciència i la ciutadania”.

L’acte inaugural estarà presidit pel regidor d’Energies Renovables i Canvi Climàtic, Jordi Peris; el regidor de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, Sergi Campillo; i el Secretari Autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Julià Àlvaro; juntament amb el director general d’Investigació i Innovació de la Comissió Europea Diago de Gusmao-Soerensen; i el coordinador del programa Climateurope, Chris Hewitt. El primer dia de la Jornada se celebrarà a la Fundació ADEIT, i el segon i tercer dia a Las Naves Centre d’Innovació.

La jornada comptarà amb un total de 100 assistents, experts en canvi climàtic i de 22 institucions europees d’investigació, les quals mostraran els seus projectes en un espai de networking, detectaran necessitats i els serveis que poden ser prestats entorn el canvi climàtic. A més s’han dissenyat trobades denominades climatesnacks, on diferents plats amb productes locals seran el punt de partida per a debatre sobre l’adaptació al clima en el sector agroalimentari.

tags
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + deu =