caixa popular

L'Ajuntament instal·larà un ascensor a l'escola infantil La Senyera

L'Ajuntament instal·larà un ascensor a l'escola infantil La Senyera
10/04/2017 -

L’Ajuntament de València farà accessible l’edifici que acull l’Escola Infantil La Senyera amb la instal·lació d’un ascensor. El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha anunciat que Servicis Centrals Tècnics ja disposen dels informes que avalen aquesta actuació municipal i que l’obra es farà durant els mesos de juliol i agost per garantir l’inici del curs escolar en condicions normals.

L’ascensor s’instal·larà al lateral de l’esquerra de l’entrada a l’escola i comunicarà les dues altures de l’edifici. “Donem una resposta eficient des de l’Ajuntament a un problema que desapareixerà amb el compliment de la normativa vigent pel que fa a l’accessibilitat en aquest tipus d’edificis”, ha explicat Campillo, qui ha destacat el diàleg que s’ha mantingut amb pares i mares de l’alumnat del centre i “la importància que té per al Govern de la Nau l’educació dels més menuts i les més menudes”.

Aquesta resposta s’ha treballat en col·laboració amb la regidora d’Educació, Maria Oliver, arran del compromís del govern municipal de donar una resposta a les famílies d’eixa comunitat educativa. “Manifestem de nou el nostre compromís amb les famílies per mantenir en les instal·lacions actuals el servici que està donant aquesta escola infantil fins que concloguen les obres de la nova escoleta pública del barri”, ha destacat Oliver, qui també ha valorat el benefici per a tota la comunitat educativa d’actuacions com aquesta on els edificis s’adapten a la normativa vigent.

Les obres s’executaran durant un termini de dos mesos i el seu pressupost serà inferior als 60.000 euros.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata