40 anys fent valors Caixa popular
 Últimes Notícies

Escola d’estiu temàtica i trilingüe a Alfafar

Cada setmana els xiquets i xiquetes gaudiran de temàtiques diferents.

24/06/2016 -

Alfafar ha dissenyat per a aquest estiu una Escola d’Estiu diferent. El període estival és per a aprendre gaudint i per açò des de l’àrea de Joventut s’ha treballat per a dissenyar una escola diferent i adaptada als nous temps.

L’Escola d’Estiu que tindrà lloc entre el 4 i el 29 de juliol i que es durà a terme en les instal·lacions del Complex Poliesportiu Municipal, ultima detalls perquè els xiquets i xiquetes que assistisquen li’l passen ben aprenent.

Enguany hi haurà temes transversals per a tots els grups, com la musicoterapia i risoterapia, basat en els ritmes musicals i de relaxació, a més d’exercicis a través del riure. Medi ambient, perquè els xiquets i xiquetes sàpien la importància de la naturalesa i els éssers vius, així com l’estalvi de llum, aigua, etc. Seguretat vial, per a conèixer senyals i semàfors des de la perspectiva del vianant, conductors i passatgers. Primers auxilis, com a prevenció i tècniques bàsiques d’auxili. Experiments, que es duran a terme una vegada per setmana i en relació a la temàtica que s’estiga tractant. Inglés i valencià, sempre presents i de forma més intensa en els seus respectius tallers.

També es comptarà amb tallers especials, com a reparació de burxades en bicicletes i manteniment de les mateixes, així com d’altres transports com el monopatín o els patins. Taller de reutilització d’objectes, on es potencia la creativitat dels xiquets i xiquetes per a traure diferents usos a un mateix objecte. Tallers de supervivència per als i les més majors, amb tallers d’orientació, lectura de mapes cartogràfics o elaboració de brúixoles. I també tindran lloc xarrades interactives sobre temes d’actualitat referents a vida saludable, al·lergògens i bullyng escolar.

Enguany, durant cada setmana predominarà una temàtica diferent. Per a les i els més xicotets s’ha preparat la multiculturalitat, per a conèixer diferents cultures, països, localitzacions o paraules. Les professions, per a donar a conèixer diferents treballs i saber característiques dels mateixos. I també temàtica sobre els Jocs Olímpics, per a conèixer orígens i història, diferents modalitats esportives i personatges importants. Parell les i els més majors les temàtiques seran, esports col·lectius, com a bàsquet o balnomano, per a ensenyar-los la importància del joc en equip i fomentar la companyonia. Esports individuals, padel, tennis o atletisme. I esports alternatius, tradicionals i olímpics.

En aquesta escola també hi ha cabuda per a dies en els quals es consideraran especials, on es duran a terme disfresses elaborades en la pròpia escola amb l’ajuda dels monitors, gymcana temàtica on realitzaran diferents proves. Dia de la bicicleta, monopatín i patins, on es muntarà un circuit perquè els xiquets i xiquetes puguen gaudir de l’esport. Dia de matalassets i guerra d’aigua, per a refrescar-se de la calor de l’estiu. I un festival final preparat per a tots els i les assistents.

Totes aquestes activitats estan preparades per un grup de monitors especialitzats i capacitats per a adaptar cadascun dels tallers a les diferents franges d’edats. Amb açò es vol cercar la diversió dels xiquets i xiquetes potenciant les seues habilitats i aprenent. Una Escola d’Estiu nova per a tots els els seus participants.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra