caixa popular

El Teatre Escalante presenta el seu cicle sensorial per a bebès i primera infancia

Sueños, magia y universos desconocidos y misteriosos con títeres y espectáculos de estímulos para pequeños aventureros

El Teatre Escalante presenta el seu cicle sensorial per a bebès i primera infancia
25/04/2017 -

Els xiquets i xiquetes són espectadors presents i si els oferim funcions de qualitat no ho deixaran de ser en el futur. Sota aquesta premissa se sustenta la programació del Teatre Escalante, dependent de la Diputació de València, que aquest maig tanca la seua temporada amb un cicle dedicat íntegrament als més xicotets de la casa, a aquells que acaben d’arribar al món, comencen a donar els seus primers passos i emeten les primeres paraules.

En paraules de Josep Policarpo, director de l’Escalante, el cicle Menut Teatre “pretén fomentar el contacte amb el teatre des d’edats molt primerenques a través d’espectacles molt sensorials en els quals els bebès gaudisquen i es deixen portar per tot l’imaginari i les emocions que els actors els proposen”. Totes les representacions es desenvoluparan en el MuVIM, agrega, “espai públic en el qual finalitzarem la temporada d’enguany”.

 

La màgia de la curiositat des del primer any de vida

El cicle per als xicotets  de la casa s’obrirà amb Afuera es un lugar, el segon espectacle de la companyia granadina Arena en los bolsillos. En la seua decidida aposta pel teatre per a bebès, aquest muntatge de titelles compta amb l’experimentada direcció de la Premi Nacional de Teatre, Rosa Díaz. La seua proposta, per a infants a partir d’1 any, ret homenatge a la llibertat i a la curiositat, un material màgic per alimentar i nodrir el coneixement.

Diumenge 7 maig – 17:00 i 18:00 – MuVIM – En castellà – 5€ – Aforament reduït.

 

Un espectacle d’estímuls per a aventurers

Els xicotets exploradors podran també gaudir de Planeta Ka, un espectacle i instal·lació sensorial coproduït  pel Festival El més petit de tots i Imaginart, que proposa a xiquets i xiquetes d’1 a 3 anys endinsar-se en un univers desconegut i misteriós. Un territori muntanyenc de colors i textures diverses, sòls irregulars, pendents per a escalar o per on deixar-se caure, efectes sonors i visuals que s’activaran amb la presència dels intrèpids aventurers.

Diumenge 14 de maig – 17:00 i 18:00h – MuVIM – D’1 a 3 anys – Aforament reduït – 5€.

 

Titelles i objectes per a jugar i somiar

El cicle Menut Teatre es tancarà amb Screen Man, de Teatre de L’Home Dibuixat. Un muntatge per a bebès a partir de 2 anys que va rebre el Premi Nacional de Teatre per a la Infància i la Joventut atorgat pel Ministeri de Cultura en el 2011. Una proposta en la qual la manipulació d’imatges, titelles i objectes, situa als xicotets espectadors en un univers màgic que es desenvolupa davant els seus ulls. Els desitjos i els somnis es donen cita en una història que proposa un camí per a la seua consecució, la perseverança i la passió.

Diumenge 21 de maig – 17:00 i 18:00h – MuVIM –+ 2 anys –En valencià – 5€.

Más noticias

0 comentarios

0 comentarios

No hay comentarios todavía. ¿Quieres añadir uno?

Escribir un Comentario

Escribir un Comentario

2 × uno =

90s love u
corts valencianes
cultura diputacion de valencia
ruta tapa del puig