"enX@ARXAts per tu", l'oferta de xarxes socials de la Policia Local d'Alboraia

"enX@ARXAts per tu", l'oferta de xarxes socials de la Policia Local d'Alboraia

La Policia Local d’Alboraia ha completat la seua presència oficial en les xarxes socials d’Internet. Els comptes de Facebook, Twitter i Instagram componen l’oferta “enX@ARXAts per tu”, una iniciativa que pretén informar els seguidors i veïns de la localitat sobretot el que siga d’interés policial.

D’aquesta manera, el ciutadà d’Alboraia pot estar assabentat d’aquells serveis rellevants que realitzen les forces de seguretat del municipi per a garantir la seguretat, els operatius especials per actes festius, recorreguts, estacionaments prohibits, corts de carrers i alternatives de trànsit. Així mateix, s’ofereixen consells d’autoprotecció personal i es publiquen les alertes oficials davant qualsevol situació d’emergència (pluja, vent, temporal marítim, etc.).

Per a poder accedir a elles, únicament cal cercar en Facebook “polialboraya”; en Twitter, responen al nom de @polialboraya; mentre que en Instagram es poden localitzar per “plalboraya”.

No obstant això, la Policia Local d’Alboraia recorda que aquests comptes no són vies per a tractar emergències. Aquestes hauran de ser avisades a través del telèfon 96 185 6000, donada la seua urgència.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 11 =