Sebastián de la Torre: “Tot es podria canviar si la gent es dedicara a engegar un altre tipus de pensament en el qual hi haja més amor”

L’escriptor valencià acaba de llançar ‘El Laberint del Temps, la segona part de la saga ‘Nhartep, Destinació Final’L’escriptor valencià acaba de llançar ‘El Laberint del Temps, la segona part de la saga ‘Nhartep, Destinació Final

Sebastián de la Torre: “Tot es podria canviar si la gent es dedicara a engegar un altre tipus de pensament en el qual hi haja més amor”

‘El Laberint del Temps’ acaba de veure la llum. Sebastián de la Torre acaba de presentar la segona novel·la de la saga ‘Nhartep, Destinació Final’. Esta serà la segona obra de ficció que té lloc en la ciutat de València. Esta nova obra les conseqüències de dues noves guerres mundials que arrasen el planeta i tan sols deixen un afig d’habitants. Amb este panorama, Shieska, la protagonista, haurà de viatjar pel temps per a localitzar els manuscrits clau que salvaran la humanitat.

 

Es dels pocs escriptors valencians que es dediquen al món de la ciència-ficció…

Sí, és cert. Llevant dels quatre llegendaris no hi ha molt escriptor novell que es dedique al món de la ciència-ficció. Per al meu és un orgull escriure en este gènere, reivindique la ciència-ficció doncs es poden fer grans històries ambientades en altres llocs que no siguen Estats Units. Per a la meua resulta trista que no hi hagen escriptors valencians que es dediquen a este gènere. Les meues novel·les són obertes i qualsevol pot llegir-les, encara que la ciència-ficció no siga el seu gènere predilecte, fins i tot els adolescents poden gaudir d’ella, no té una edat concreta.

Per què ambientar la seua saga a València?

M’agrada València, és la ciutat on viu. Perquè no ambientar la novel·la en un lloc que conec a la perfecció. M’agrada que la gent perceba la novel·la com a propera, que el lector es meta en la pell dels personatges i açò s’aconsegueix ambientant-la en llocs coneguts.

whatsapp-image-2017-05-08-at-10-35-03Que cerca transmetre als seus lectors?

La història transcorre en el futur, en un futur en el qual tot ha quedat destruït per causa de la guerra. No obstant això, no ho he imaginat basat en la destrucció. El que cerque transmetre és una nova oportunitat, una evolució positiva per a millorar les coses que s’han fet malament al llarg de la història. Una nova societat on els éssers humans es fusionen amb l’ecosistema, hi ha una comunió entre la tecnologia, l’ésser humà i la naturalesa. És cert que tot açò és una utopia però podria, en part, formar part de la realitat.

Parla d’una tercera i quarta guerra mundial en un moment en el qual els atemptats terroristes i cibernètics estan a l’ordre del dia…

Crec que podríem considerar que estem enmig d’una tercera guerra mundial, lliurada d’una forma diferent però una ‘guerra mundial’ al cap i a la fi. Considere que tot açò es podria canviar si la gent es dedicara a engegar un altre tipus de pensament i de forma de vida en el qual hi haja més amor, en el qual es pensara més en el proïsme, si tots ens posàrem, podríem canviar el futur, fer un món millor.

Ja està treballant en la tercera novel·la de la saga… què ens pot avançar?

En el tercer llibre les aventures de la protagonista se situen en un altre planeta. Ha de viatjar a un altre planeta perquè este ha quedat destruït i és impossible seguir vivint en ell pel que han de cercar un altre lloc on habitar…

Algun altre projecte en marxa que es puga explicar…

També estic treballant en una novel·la curta, en la qual la parella del personatge té un accident i mor però li ofereixen una nova oportunitat si el protagonista aconsegueix enamorar a una altra persona… espere que enganxe als lectors com l’estan fent estos. De moment seguim treballant…

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

eighteen + 13 =

obra pi escalante
cirsa prize pool
visita gandia
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra