La Junta Municipal de Trànsits entrega els reconeixements il·lustres del barri

La Junta Municipal de Trànsits entrega els reconeixements il·lustres del barri

La presidenta de la Junta Municipal de Trànsits, la regidora Maite Girau, presidirà demà l’acte d’entrega dels reconeixements Il·lustres del Barri a distintes personalitats i entitats del districte que s’han destacat pel seu suport i la seua labor de desenvolupament d’aquesta àrea urbana. L’acte començarà a les 19 hores als locals de la Junta Municipal de Trànsits.

Els guardons Il·lustre 2017 s’entregaran a: Obra Social de la Santíssima Trinitat, per la seua labor social; la llicenciada en Medicina i Cirurgia, María Ángeles Fernández, que ha desenvolupat el seu treball a l’Hospital La Fe de Campanar; l’Agrupació Musical Sant Josep de Pignatelli, dirigida per José Rafael Vizcaíno Cambra i presidida per Francisco Arrebola Ballesteros; l’equip de futbol del barri de Torrefiel, l’AC Torrefiel, pel seu paper en la integració de les persones; el Museu de Belles Arts, en l’apartat Edificis Emblemàtics de Trànsits, i el veí de Benimàmet, Andrés García, per la seua obra sobre aquest barri. Els nominats rebran una placa commemorativa en què es reflecteix el seu reconeixement com a Il·lustres.

Aquest reconeixement se celebra cada any i són les entitats veïnals i els mateixos veïns els que presenten les seues propostes en cada edició. La regidora Maite Girau ha destacat que els guardons s’entreguen com a “reconeixement al treball solidari, a la investigació com a valor social i al treball artístic que moltes persones i entitats realitzen i a vegades passa desapercebut per a la majoria dels veïns del districte”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − dos =