Les trobades amb l'alcaldessa de Paiporta arriben al barri de Vil·la Amparo

Les trobades amb l'alcaldessa de Paiporta arriben al barri de Vil·la Amparo

Les assemblees veïnals promogudes per la regidoria de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Paiporta arriben aquest dimecres al barri de Vil·la Amparo. El CEIP Ausiàs March acull a partir de les 19.00 hores la segona edició d’aquestes reunions, anomenades ‘Trobada amb l’alcaldessa, el govern respon’. En aquestes assemblees obertes a totes i tots els habitants del barri, les regidores i regidors i la mateixa alcaldessa, Isabel Martín, desgranen les actuacions en la zona i escolten iniciatives i propostes.

La primera trobada amb l’alcaldessa es va celebrar a principis de febrer als barris Sant Ramon i Picanyer, amb un èxit notable d’assistència. Vora 100 persones participaren en l’assemblea, de la qual va sorgir un grup de seguiment que controla l’execució i el compliment, si és possible, de les propostes. De cadascuna de les trobades es constituirà un grup d’aquest tipus, que es reunirà periòdicament amb la regidora de Participació Ciutadana, Encarna Signes, i responsables de les àrees afectades.

“Amb aquesta iniciativa pretenem fomentar la participació i acurtar la distància entre la política i la ciutadania i, al mateix temps, escoltar les propostes de la ciutadania de primera mà i en persona”, ha afirmat la regidora de l’àrea, Encarna Signes. “Els grups de seguiment serviran per a comprovar l’evolució de les propostes i constatar que hi ha resposta de banda de l’administració”, ha conclòs Signes.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 6 =