Les 'Trobades amb l'alcaldessa' arriben aquest dimarts al Barri del Secà de Paiporta

Les 'Trobades amb l'alcaldessa' arriben aquest dimarts al Barri del Secà de Paiporta

El CEIP L’Horta de Paiporta acull aquest dimarts a les 19.00 hores la cinquena assemblea veïnal que, sota el títol ‘Trobades amb l’alcaldessa, el govern respon’, posa en contacte directe i personal a la ciutadania amb les regidores i regidors del govern. Amb aquesta trobada, destinada al veïnat del Barri del Secà, es tancarà la primera ronda per tots els barris de Paiporta.

Totes aquelles persones residents a aquesta zona poden acostar-se a la trobada i plantejar les seues iniciatives i propostes, així com plantejar els seus dubtes o preguntes sobre la gestió. L’equip de govern, per la seua banda, informarà sobre les actuacions concretes portades a terme en aquesta zona. Després de l’assemblea, es constituirà un grup de seguiment que mantindrà reunions posteriors amb regidores, regidors o l’alcaldessa per a seguir l’evolució de les propostes que siguen realitzables, o assabentar-se de l’estat de cadascuna d’elles.

Les ‘Trobades amb l’alcaldessa, el govern respon’ són una iniciativa de la regidoria de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana, amb el suport de la resta d’àrees municipals, i s’emmarquen dins d’un reforç de la participació que inclou també tallers i assemblees per a decidir part de la programació de les Festes Populars, l’elaboració del PMUS, o reunions informatives sobre obres públiques com les del Carrer Mestre Palau, així com formació en administració electrònica i obligacions documentals d’associacions i entitats ciutadanes.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 10 =