Comença la II Trobada de Startups and Investors Connect

Comença la II Trobada de Startups and Investors Connect

Hui se celebra la segona cita de Startups and Investors Connect, una cita que, en paraules de la regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, “suposa una oportunitat per a conéixer totes les possibilitats d’inversió públiques i privades per a llançar un projecte, els inversors més rellevants i casos d’èxit”.

Startups and Investors Connect és un nou programa posat en marxa per VIT Emprén i BStartup Banc Sabadell amb l’objectiu d'”establir un punt de trobada mensual entre els inversors i l’ecosistema emprenedor innovador de la ciutat de València”. D’aquesta manera, ha explicat Gómez, les empreses emergents tindran la possibilitat de conéixer millor les diferents fonts d’inversió i finançament, públiques i privades, a què poden tindre accés, i els inversors tindran més visibilitat i l’oportunitat de contactar amb les startups i els emprenedors.

La trobada està dirigida a startups en totes les etapes de desenvolupament, que vulguen aprendre i entendre la relació amb inversors a través de les experiències contades pels mateixos protagonistes, referents dins de l’ecosistema emprenedor. Durant l’esdeveniment, s’exposaran casos reals sobre la relació de les startups amb els seus inversors; a més, l’esdeveniment pretén ser un fòrum d’inversors en talent per a divulgar la cultura emprenedora cap al sector inversor local. Finalment, l’objectiu és que els agents puguen estar al dia de les novetats sobre inversió, pública i privada, per a empreses emergents i consolidades dins del sector innovador i tecnològic.

Les dos startups seleccionades per a exposar davant d’inversors són Inteligencia Farmacéutica i Valida Innovation. Totes dos han rebut entrades per al 4YFN, i la guanyadora rebrà un bo d’acompanyament de BigBan Angels. El jurat està compost per Javier Megías, Startupxplore, Neus Pelegrí, BigBan Angels i Enrique Penichet, BBooster Ventures.

Per la seua banda, Global Omnium i Core Digital Industry exposaran un cas d’èxit de corporate & startup connect. I tancarà l’esdeveniment DCN Venture Partners, el representant del qual parlarà sobre estratègies d’inversió.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 10 =