Encarna Signes pren possessió com a nova regidora de Transparència de Paiporta

Encarna Signes pren possessió com a nova regidora de Transparència de Paiporta

L’Ajuntament de Paiporta va celebrar aquest dimecres un ple extraordinari en què va prendre possessió del seu nou càrrec Encarna Signes Segrelles, nova regidora de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana. Signes, número 7 en les llistes de Compromís en les eleccions de maig de 2015, entra en la corporació municipal i l’equip de govern en substitució de Joaquín Tárraga, que va renunciar a la seua acta el passat mes de juny por motiu laborals, en ser fitxat com a investigador per la Universitat de Cambridge.

Encara Signes és llicenciada en Filologia Francesa i exerceix de professora en l’ensenyament públic. En l’acte protocol·lari d’aquest dimecres, va prometre “continuar amb la gran tasca” feta pel seu antecessor en el càrrec, i es va marcar com a objectiu “el foment de la transparència, la comunicació i la participació ciutadana en la vida política de Paiporta”.

Els i les portaveus dels diferents grups polítics de la corporació van donar la benvinguda cordialment a la nova regidoria en un ple en què els regidors no alliberats de l’equip de govern (Compromís, PSOE i PodEU) van renunciar als honoraris per assistència.

tags

futbol plataforma per la llengua
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + catorze =