caixa popular

En l'equador del concurs dels 'Miracles de Sant Vicent'

Tres dies de concurs en els quals 300 xiquets representaran 14 miracles per a celebrar la festivitat de Sant Vicent Ferrer

En l'equador del concurs dels 'Miracles de Sant Vicent'

El concurs anual dels ‘Miracles de Sant Vicent’ es troba en el seu equador. Tres dies, el certamen va començar ahir dimarts, en els quals prop de 300 xiquets representaran 14 miracles. Després del concurs, el gran públic podrà gaudir de les representacions en els diferents altars que es disposaran pel cap i casal. Seran prop de cent representacions les que tindran lloc entre la vesprada del diumenge i el dilluns de Sant Vicent.

El jurat del concurs està compost per Antonio Ruiz i Negre (autor i director teatral), Manuel Lagardera i Ramis (poeta i artista faller), Maximi Gómez i García (actor) i Remigi Pons i Tudela (professor de llengua valenciana i actor) i el veredicte es donarà a conéixer el pròxim divendres 21 d’abril, a les 20.00 hores, en la seu social del Rat Penat.

mar_16En la jornada d’ahir cinc van ser els altars que van participar obrint el concurs. Estos van ser l’Altar de Russafa, Altar del Carmen, Altar del Mocadoret, Associació Pila Baptismal i Altar del Pilar. En la jornada de hui dimecres li toca el torn a l’Altar del Tossal, Confraria de la Canyada, Altar del Mercat, Altar d’Almàssera i l’Altar del Mercado de Colón. Per a la jornada de demà dijous serà l’Altar de Meliana, Altar de Xirivella, Altar de Riba-Roja i el d’Altar del Mar els que tanquen el concurs.

Quant als actes que tindran lloc el mateix dia de la festivitat, dilluns 24 d’abril, serà a partir de les 10.30 hores quan tinga lloc la solemne Pontifical en l’Església Catedral. A partir de les 12.15 hores, i partint de la porta principal de l’Ajuntament de València, tindrà lloc la processó cívica d’ofrena de flors a Sant Vicent Ferrer. Per a finalitzar amb una mascletá. Ja a la vesprada, segons la programació de cada Altar, tindran lloc la representació dels miracles. A partir de les 19.00 hores es procedirà a la Solemne Processó General que partirà des de la S. I. Catedral amb l’itinerari de costum fent les estacions en els llocs vicentins: Església de Santo Domingo, Casa Natalicia i Sant Esteban.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + set =

90s love u
corts valencianes
ruta tapa del puig