EMT llança un complet portal de transparència

EMT llança un complet portal de transparència

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha llançat aquest matí una primera versió del seu Portal de Transparència on els ciutadans i ciutadanes tindran a la seua disposició tota la informació de l’empresa. La web www.emtvalencia.info/portal-de-transparencia ja està activa i es tracta de la primera vegada que l’empresa dona aquesta informació de manera pública i accessible per a totes les persones.

En aquesta primera fase ja s’ha publicat informació com l’organigrama, la composició del Consell d’Administració i les retribucions de l’equip directiu. A més, també es completarà amb un llistat dels contractes que han eixit a licitació o els que estan en procés d’adjudicacions. Finalment, s’ha posat a disposició dels usuaris i usuàries els pressupostos dels anys 2015, 2016 i 2017.

A més, des de l’EMT recorden que aquest Portal es troba en continua evolució i que al llarg de les pròximes setmanes anirà omplint-se de tota la informació que pot interessar als veïns i veïnes de València sobre la seua empresa municipal de transports.

El Portal és fruit de les reunions del Grup de Treball Interdepartamental de Transparència i Govern Obert (Grup TiGOV) i les diferents publicacions que han eixit de les taules de treball. Per a triar els apartats de la informació que s’han de posar a la web, els tècnics s’han fixat en la Guia de Transparència per al Sector Públic Local editada pel Servici de Transparència i Govern Obert de l’Ajuntament de València.

tags

futbol plataforma per la llengua
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =