EMT i Photon Festival donen a conéixer l’obra de Joaquín Collado

EMT i Photon Festival donen a conéixer l’obra de Joaquín Collado
21/04/2017 -

L’Empresa Municipal de Transports, EMT, col·laborarà amb el Photon Festival cedint algunes de les seues parades per a exposar el treball del fotògraf valencià Joaquín Collado. La sèrie de fotografies que formaran l’exposició donaran una bona mostra de l’evolució de la ciutat de la qual ha sigut testimoni i en bona part responsable el transport col·lectiu. A més, un concurs en Instagram servirà d’homenatge a la ciutat de València.

Així, les marquesines del centre de la ciutat i de Blasco Ibáñez seran el suport ideal perquè la mirada de Collado torne a la ciutat que amb tanta mestria ha retratat al llarg de dècades. Les fotografies, de gran format, aniran acompanyades d’un text interpretatiu i, a més, s’editarà un breu diari a manera d’homenatge a l’artista, que enguany compleix 87 anys.

A banda de l’exposició, també hi haurà un concurs digital com a continuació del treball de Joaquín Collado. Els participants hauran de pujar a Instagram fotos que vinculen València amb la xarxa de l’EMT en format blanc i negre des del 25 d’abril fins al 6 de maig, amb el hashtag #PhotonambEMT. L’EMT donarà tres premis, una càmera Polaroid Snap Touch i dos abonaments mensuals.

Aquesta col·laboració se situa dins de la voluntat de l’empresa pública de transports de fer més atractiva la seua oferta per a un públic més jove i actiu i, al mateix temps, renovar el seu compromís amb la ciutat i amb les iniciatives que s’hi produeixen dins.

tags
emt
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
fiestas populares de paiporta 2017
biopark
sona la dipu
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra