caixa popular

EMT i Photon Festival donen a conéixer l'obra de Joaquín Collado

EMT i Photon Festival donen a conéixer l'obra de Joaquín Collado
21/04/2017 -

L’Empresa Municipal de Transports, EMT, col·laborarà amb el Photon Festival cedint algunes de les seues parades per a exposar el treball del fotògraf valencià Joaquín Collado. La sèrie de fotografies que formaran l’exposició donaran una bona mostra de l’evolució de la ciutat de la qual ha sigut testimoni i en bona part responsable el transport col·lectiu. A més, un concurs en Instagram servirà d’homenatge a la ciutat de València.

Així, les marquesines del centre de la ciutat i de Blasco Ibáñez seran el suport ideal perquè la mirada de Collado torne a la ciutat que amb tanta mestria ha retratat al llarg de dècades. Les fotografies, de gran format, aniran acompanyades d’un text interpretatiu i, a més, s’editarà un breu diari a manera d’homenatge a l’artista, que enguany compleix 87 anys.

A banda de l’exposició, també hi haurà un concurs digital com a continuació del treball de Joaquín Collado. Els participants hauran de pujar a Instagram fotos que vinculen València amb la xarxa de l’EMT en format blanc i negre des del 25 d’abril fins al 6 de maig, amb el hashtag #PhotonambEMT. L’EMT donarà tres premis, una càmera Polaroid Snap Touch i dos abonaments mensuals.

Aquesta col·laboració se situa dins de la voluntat de l’empresa pública de transports de fer més atractiva la seua oferta per a un públic més jove i actiu i, al mateix temps, renovar el seu compromís amb la ciutat i amb les iniciatives que s’hi produeixen dins.

tags

semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − tres =