40 anys fent valors Caixa popular

Empreses tecnològiques valencianes a Londres

InnDea València assistix amb diverses empreses emergents valencianes a la London Technology Week

24/06/2016 -

Amb el suport de l’Ajuntament de Londres, se celebra fins al diumenge a la capital del Regne Unit la Setmana de la Tecnologia. Es tracta d’una cita important per a conéixer els últims avanços en innovació tecnològica procedents de tot Europa. La fundació InnDEA València ha facilitat la participació de diverses empreses emergents, membres de la xarxa VIT Emprén, a través d’una convocatòria pública oberta.

La Setmana de la Tecnologia de Londres oferix tant a la fundació InnDEA com a les empreses que formen part de la delegació l’oportunitat per a connectar amb el sector tecnològic britànic, pioner en innovació, així com amb el d’altres ciutats europees que igualment es donen cita durant estos dies a Londres.

Durant la missió empresarial, els participants en la Setmana han pogut visitar instal·lacions de la Tech City UK per a conéixer de prop el treball de les empreses i startups digitals britàniques.

La Tech City UK és una entitat pública britànica encarregada de promoure les concentracions o clústers d’empreses tecnològiques, dins i fora de la capital. Han sigut, juntament amb la London and Partners, els encarregats de guiar la missió valenciana, que també ha conegut de prop acceleradores i espais de treball compartit de Londres, i ha pogut compartir coneixements i aprendre de l’ecosistema britànic.

La Tech City en Reino Unido

Les empreses emergents que participen en esta missió empresarial pertanyen als sectors de les finances, moda i videojocs, i complixen el requisit imposat per InnDEA de fomentar l’economia social i/o mediambiental. Totes tenen ja els seus productes o servicis en procés de comercialització i es troben en fase d’expansió al mercat anglosaxó.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra