Empar Marco, nova directora general de radiotelevisió valenciana

Empar Marco, nova directora general de radiotelevisió valenciana

El Consell Rector, reunit el 23 de febrer de 2017 en la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació a Burjassot, ha deliberat, per majoria qualificada:

Que després del concurs públic realitzat per a escollir a qui serà la directora general de la radiotelevisió pública valenciana, la persona proposada per a la seua aprovació definitva per Les Corts és Empar Marco.

Empar Marco és llicenciada en filologia hispànica valenciana en la Universitat de València. Ha treballat com delegada dels diaris Avui i La Vanguardia; ha sigut cap de redacció de la Revista DISE, periodista i assessora lingüística en Ràdio 9, així com corresponsal de Catalunya Ràdio. Des de 2014 fins a l’actualitat treballa com delegada de TV3 a la Comunitat Valenciana. A més a més, va ser membre de la executiva de la Unió de Periodistes Valencians durant tres anys i compta amb més de nou anys d’experiència com a traductora, assessora lingüística i professora de valencià per a funcionaris en la Diputació de València i en la Conselleria de Cultura de la Generalitat. Empar també va ser responsable del Centre d’Informació de la Dona de la Generalitat Valenciana i és coautora de les normes d’estil lingüístic de l’antiga RTVV.

tags

Valencia en Blanc i Negre

futbol plataforma per la llengua
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × quatre =