Emili Altur reitera el seu compromís amb el poble sahrauí durant el comiat al delegat Saad el Mami

El diputat de Cooperació es reuneix amb el representant a la Comunitat Valenciana per a recapitular els programes finançats per la Corporació provincial, com ‘Vacances en Pau’ o ‘Caravana per la Pau’

Emili Altur reitera el seu compromís amb el poble sahrauí durant el comiat al delegat Saad el Mami

El diputat de Cooperació, Emili Altur, ha mantingut una reunió amistosa amb el delegat sahrauí a la Comunitat Valenciana, Saad el Mami, qui s’acomiada del seu càrrec després de 5 anys, i ha reiterat la solidaritat de la institució provincial amb la comunitat sahrauí.

“El diputat Emili Altur sempre ha estat a l’altura i ha tingut en compte les prioritats del poble sahrauí. Ha treballat per a elevar el seu sofriment i suavitzar-lo”, ha destacat Saad el Mami. El representant de la Comunitat Valenciana ha agraït la solidaritat de les institucions i la ciutadania valenciana “malgrat les dificultats durant els anys de crisis”.

Així mateix, Altur i el Mami han recordat els projectes que subvenciona cada any la Diputació de València com ‘Caravana per la Pau’, destinat a enviar aliments i material als campaments de refugiats, i ‘Vacances en Pau’, programa d’acolliment familiar temporal. L’objectiu d’aquest últim és gestionar i sufragar l’estada de 25 xiquets sahrauís en famílies valencianes per a proporcionar-los assistència sanitària especialitzada, a més d’oferir-los un període de descans i desenvolupament personal, promoure la tolerància i permetre’ls perfeccionar el castellà com a segona llengua oficial del poble sahrauí.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 4 =