40 anys fent valors Caixa popular

Els veïns de Godella s’organitzen contra les inundacions

Els veïns de Godella s’organitzen contra les inundacions
04/08/2016 -

La comissió veïnal d’inundacions convida a les persones afectades i en general a tot el poble de Godella a assistir a les reunions per a intentar posar fi a les inundacions.

Pretenen que no es retarden més les obres destinades a minvar els efectes de les inundacions en el poble ja que, quan plou amb intensitat, molts carrers de Godella s’inunden i l’aigua entra en garatges, habitatges i negocis. Per açò, el col·lectiu de veïns demana, a més de que part dels diners de l’Ajuntament es destine a aquesta problemàtica, la col·laboració i la solidaritat de tot el poble «per a tractar de trobar la millor solució i fer força».

Sol·liciten que no es construïsca més en el terme, per a no agreujar més el problema, fins a tenir les infraestructures adequades que evitarien les inundacions i que es destine un 1% del pressupost anual de l’Ajuntament a aquestes obres. El col·lectiu estima que les obres per a solucionar les inundacions a Godella suposarien al voltant de 4 milions a l’Ajuntament de Godella, a més dels 19 que hauria d’invertir Conselleria i la Confederació hidrogràfica del Xúquer, institucions a les quals volen demostrar que la probemática requereix de mesures urgents.

Per açò, el cens de veïns afectats demana la col·laboració ciutadana i convida a totes les persones afectades a assistir a les reunions que s’organitzen el primer dilluns de cada mes, a les 19 hores, en Vila Teresita. El col·lectiu demana també que els veïns facen fotos i vídeos quan ploga i que els manen al correu <<solucioinundacions@gmail.com>> per a ajudar, així, a la recopilació d’imatges que posen de manifest la problemàtica.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra