40 anys fent valors Caixa popular

Els Socialistes de Paiporta s’oposen a l’abstenció i qüestionen la legalitat de l’actual gestora

Els Socialistes de Paiporta s’oposen a l’abstenció i qüestionen la legalitat de l’actual gestora
27/10/2016 -

L’Agrupació Socialista de Paiporta reunida en assemblea el passat dilluns, a les 8 de la vesprada, va aprovar per unanimitat una resolució contundent com a resposta als resultats dels Comités Federals del PSOE de l’1 i el 23 d’octubre.

La resolució  afirma entre altres coses que “el menyspreu a la voluntat popular, ha provocat en el PSOE la pèrdua de la seva identitat pròpia i la consegüent deriva ideològica”, així com que “És hora d’iniciar el camí invers al que hem portat aquests últims temps i recuperar, primer de tot, aquesta identitat sobre la qual construir un nou socialisme”.

A més, l’agrupació local en bloc ha manifestat:

La seua oposició al fet que el PSOE permeta, a traves de l’abstenció, un govern del PP.

El seu rebuig a tot l’esdevingut en el Comitè Federal del passat 1 d’octubre i la seua consideració de que l’actual gestora és il·legítima.

El total desacord amb la manca de participació de la militància en el procés i la falta de sensibilitat dels representants valencians al comitè federal en no comptar amb ella.

La resolució conclou amb les següents sol·licituds:

La convocatòria del Comitè Nacional on el Secretari General explique la seua dimissió de l’Executiva Federal i la delegació valenciana al Comitè Federal la seua participació en la convocatòria sense consulta prèvia a la militància.

La convocatòria d’un Congrés federal extraordinari, per a fixar la data immediata d’elecció del secretari/a general per part de la militància i que aborde les qüestions orgàniques que permeten processos realment democràtics que eviten els controls sobre les agrupacions i els militants.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra