Els Programes Formatius de Qualificació Bàsica inicien la campanya d’admissió l’11 de juliol

Els Programes Formatius de Qualificació Bàsica inicien la campanya d’admissió l’11 de juliol

Impartits des de CEMEF SLU, l’empresa pública de l’Ajuntament de Burjassot, els Programes Formatius de Qualificació Bàsica, dirigits a joves entre 16 i 21 anys, que no hagen obtingut el títol de Graduat en ESO, iniciaran la seua campanya d’admissió d’alumnes del curs 2017/18, el pròxim 11 de juliol. Concretament, el termini per a l’admissió de les sol·licituds serà del citat dia, 11 de juliol, fins al dia 18 del mateix mes.

Les persones interessades a formar part d’alguna de les quatre especialitats que el Consistori ha sol·licitat, Operacions de Lampisteria i Calefacció-climatització domèstica, Operacions Bàsiques de Cuina, Operacions de Fabricació Mecànica i Arranjaments i Adaptacions de peces i articles en tèxtil i pell, hauran de dirigir-se a les instal·lacions de CEMEF, en el carrer Verge dels Desemparats, 26 per a lliurar les seues sol·licituds de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.La publicació de les llistes provisionals d’admesos serà el 20 de juliol i la presentació de reclamacions, davant l’adreça del centre, del 20 al 24 de juliol. Les llistes definitives es donaran a conèixer el 25 de juliol i aqueix mateix dia, juntament amb el 26 de juliol, es podrà reclamar davant la comissió d’escolarització. Les matrícules hauran de formalitzar-se, en el cas de l’alumnat admès en el procés ordinari, els dies 26 i 31 de juliol.

Els programes formatius de qualificació bàsica constitueixen una oferta formativa, adaptada a les necessitats específiques de l’alumnat que ha abandonat l’ensenyament reglat sense haver aconseguit els objectius previstos en l’Educació Secundària Obligatòria.

L’objectiu d’aquests cursos és el d’afavorir la inserció laboral i la reincorporació educativa de l’alumnat, reduint les seues dificultats d’accés a un lloc de treball, a través de l’aprenentatge d’un ofici i de l’adquisició d’actituds i hàbits laborals.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + quatre =