caixa popular

Els professors de l'Escola de Capatassos milloren les tècniques per a motivar als seus alumnes cap a l'ocupació

Els professors de l'Escola de Capatassos milloren les tècniques per a motivar als seus alumnes cap a l'ocupació
16/07/2017 -

“En el nostre dia a dia, ens trobem amb joves molt desanimats amb el context laboral actual i volem aprendre a motivar-los”, explica el professor Paco Chornet. Amb l’obstinació de combatre aquesta problemàtica, la Corporació provincial ha subvencionat un curs de ‘coaching educatiu’ per als mestres de l’Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja.

Per segon any consecutiu, l’Escola de Capatassos ha acollit durant 4 dies aquests cursos impartits per la consultoria Martínez y Asociados. “L’any passat abordàrem el lideratge del professor i aquest ens hem centrat en la seua relació amb l’alumne”, ha explicat la professora de la formació, Gema Martínez.

L’encarregada del curs ha destacat unes jornades “molt dinàmiques” en les quals els professors han desenvolupat tècniques de treball en grup, gestió de conflictes i com fomentar la participació de l’alumnat. “El que s’intenta aconseguir és que el protagonisme en l’aula recaiga sobre l’alumne, que en estar més actiu assimila més coneixement”, ha afegit.

Per la seua banda, Paco Chornet, també alumne d’aquestes “jornades de convivència”, ha destacat la importància de realitzar dinàmiques de grup juntament amb la resta del professorat. “A més de les tècniques que hem après, compartir amb els companys les problemàtiques del centre aconsegueix molta unió de grup”, ha manifestat.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 10 =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata