Els pressupostos a Catarroja guanyen la confiança

Els pressupostos de l’actual equip de govern han sigut aprovats automàticament ja que l’oposició no ha sigut capaç de posar-se d’acord

Els pressupostos a Catarroja guanyen la confiança

Res com jugarsela i que els plans isquen bé. Açò va haver de pensar l’equip de govern de Catarroja quan fa poc més de 30 dies va plantejar un ‘vot de confiança’ per a aprovar els pressupostos que s’havien plantejat. “Els pressupostos van ser fets públics el passat 18 de novembre en el portal de transparència i es van lliurar a l’oposició perquè presentaren esmenes. En veure que ningú de l’oposició argumentava gens, vam entendre que la pretensió era bloquejar els pressupostos i nosaltres no volíem governar així pel que en el ple de desembre els vam sotmetre a vot de confiança. A partir d’ací l’oposició tenia 30 dies per a posar-se d’acord i presentar una alternativa de govern i uns pressupostos. No han sigut capaços, per la qual cosa a més d’aprovar els nostres pressupostos per a 2017, que estos si podríem prorrogar-los fins al final de la legislatura perquè han sigut confeccionats per nosaltres, hem eixit reforçats com a equip de govern. Som, ara com ara, l’únic equip de govern viable per a Catarroja”, explicava Jesús Monzó, alcalde de Catarroja, a València Extra.

Els pressupostos han entrat en el procediment normal. Ara existeixen 15 dies perquè es presenten al·legacions o esmenes tècniques al mateix. Una vegada finalitze eixe període els pressupostos estaran definitivament aprovats. L’actual equip de govern (format per PSPV i Compromís) han estat els 30 dies que ha durat el procediment del vot de confiança en funcions, ara ja poden tornar a treballar amb total normalitat. “L’aprovació dels nostres pressupostos són una fita històrica doncs en ells es dota econòmicament a àrees que vam crear en arribar al govern i que fins al moment no tenien dotació econòmica. Amb estos pressupostos les àrees del Port de Catarroja i Turisme tindran diners per a dur a terme les seues iniciatives. A més, suposen un impuls per a altres àrees com a educació i cultura doncs podrem dur a terme iniciatives com l’obertura diària del TAC o invertir en infraestructures municipals que actualment estan una poc abandonades”, assenyalava el primer edil.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra