Els Moros i Cristians de Torrent nomenen els càrrecs de festes 2016

Els capitans de 2016 són José María Martínez al bàndol cristià i José Serer al bàndol moro. Raül Mil, de la Filada Conqueridors, és l’alferes cristià i José Garrigues, de la Filada Abbàssides, l’alferes moro

Els Moros i Cristians de Torrent nomenen els càrrecs de festes 2016
06/07/2016 -

Dissabte passat, dia 2 de juliol, es va donar oficialment el tret d’eixida a les festes de Moros i Cristians de Torrent, que es celebraran del 24 al 30 de juliol, amb l’acte de nomenament de càrrecs 2016.

L’Àgora de Parc Central va ser el lloc escollit per a celebrar esta vetlada a la que van acudir totes les filades de moros i cristians i els familiars i amics dels protagonistes de la nit. L’acte fou molt emotiu i donava la benvinguda als nous càrrecs de les festes de 2016 i acomiadava els capitans de 2015, Alejandro Andreu i Amparo Martínez, i les alferes Cristina Planells i Yolanda Muñoz.

La capitania cristina estarà representada enguany per la Filada Templaris, amb José Maria Martínez com a capità i la capitania mora recau sobre la Filada Califats Sarraïns, amb José Serer com a capità. Raül Mil, de la Filada Conqueridors, és l’alferes cristià i José Garrigues, de la Filada Abbàssides,  l’alferes moro.

Els nous càrrecs de les Festes de Moros i Cristians de Torrent 2016, van aprofitar el seu torn de paraula per a agrair a tots els que hi són i els que hi van ser a les seues vides, l’ajuda incondicional i el caliu rebut per tots ells, que els faran gaudir si es pot, encara més, de la festa.

Va estar present a l’acte l’alcalde Jesús Ros, qui va entregar als nous capitans  la medalla de la ciutat de Torrent i els va dirigir unes paraules a tots ells, per a animar-los a gaudir de la festa amb tots els amics i familiars.

El president de la FMCT, Daniel Català, va ser l’encarregat de fer entrega d’un detall als capitans i alferes de l’any 2016 i de dirigir unes paraules a tots els presents, en especial, als protagonistes de la nit.

L’acte va comptar amb un espectacle de dansa i foc que va amenitzar la vetllada i, quan finalitzà es féu el tradicional sopar de l’acte. En acabar, tots els presents i els torrentins i torrentines que ho desitjaren van poder gaudir de la música amb l’orquestra Matrix.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra