caixa popular

Els més xicotets gaudeixen de la Fireta de Nadal

Dos dies per a gaudir d’una infinitat d’activitats, a més Quart ofereix el Mercat de Nadal, Escola Nadalenca, diversos musicals i Cavalcada dels Reis

Els més xicotets gaudeixen de la Fireta de Nadal

Quart de Poblet està immers en una infinitat d’activitats durant estos dies de Nadal. En els dies previs al naixement de Jesús se celebrava l’II Mercat de Nadal, gràcies a la iniciativa de la Regidoria de Comerç amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ), en el qual es va poder gaudir i comprar productes dels diferents comerços locals a més de lliurar la carta a Papa Noel en persona, participar en tallers de treballs manuals de Nadal, de maquillatge, de circ o gaudir de la ludoteca.

Des d’ahir la Fireta ofereix als més xicotets un ampli programa d’activitats entre els quals es poden gaudir de tallers, atraccions inflables, actuacions i la party informàtica, entre moltes altres sorpreses. Fins i tot activitats per a la reflexió i per a formar als ciutadans fomentant la solidaritat i la cooperació. Entre les diferents activitats que s’organitzen estos dies diferents departaments de l’Ajuntament informaran sobre programes i serveis municipals com l’EDUSI, el Pla Mobilitat Urbana Sostenible, l’educació, l’ocupació, les ajudes socials, el Govern Obert i la Comunicació.

Per a acabar l’any, dissabte que ve 30 de desembre, a partir de les 17 l’Auditori Molí de Vila acollirà la representació de teatre musical infantil “Conte de Nadal”, de la Cia Ferroviària, fantàstica versió teatral del clàssic de Charles Dickens amb música en directe.

Si el Pare Noel va visitar a Quart de Poblet i va arreplegar les cartes dels més xicotets, els Reis Mags no anaven a ser menys pel que el pròxim 5 visitaran, a partir de les 18.15 hores, els carrers de la població en la tradicional cavalcada. El tro real estarà situat en l’avinguda Sant Onofre perquè tots els que desitgen saluden a les seues majestats Melchor, Gaspar i Baltasar.

Des que començaren les vacances escolars, en el Pavelló Poliesportiu La Constitució s’està duent a terme des de Quart per l’Esport i amb la col·laboració de l’Ajuntament l’escola de Nadal per als xiquets nascuts entre 2006 i 14. A més, comprar en el municipi té premi doncs des de la Regidoria de Consum, que dirigeix Amparo Torner, s’ha organitzat una nova campanya de promoció del comerç local, amb la col·laboració d’ACQ. Per cada 10 euros de compres realitzades en tendes tradicionals de Quart, fins al 29 de desembre, es lliurarà una entrada gratuïta per a assistir al musical “Peter Pa. La Batalla Final” el 4 de gener, a les 18 hores, en l’Auditori Molí de Vila.


semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × dos =