40 anys fent valors Caixa popular

Els majors d’Alfafar tanquen el curs

Més de 400 majors van ser protagonistes en el Complex Esportiu Municipal d’Alfafar.

Els majors d’Alfafar tanquen el curs
14/06/2016 -

Les i els majors d’Alfafar es van acomiadar fins al proper curs dels tallers que estan emmarcats sota el projecte “Més vida als anys”. Un programa formatiu per a l’envelliment saludable i actiu, on es tracta la coordinació, la memòria o les relacions socials per evitar l’aïllament, entre uns altres.

Els més de 600 alumnes i alumnes d’aquests tallers van demostrar sota la mirada dels seus companys i companyes les habilitats adquirides després d’un any de curs. Balls llatins, taichí o gimnàstica rítmica van ser els tallers encarregats d’obrir aquesta festa de fi de curs. Seguits de les desfilades de costura, on es van mostrar les creacions fetes pel propi alumnat. A més es van llegir diferents poemes redactats pels propis alumnes i alumnes del taller de poesia.

Després que cada taller mostrés els resultats d’un any d’esforç i treball, es va fer lliurament d’uns diplomes com a reconeixement a la dedicació de totes les persones que acudeixen a aquests tallers. Per finalitzar l’acte de tancament de curs, es va preparar un berenar-sopar, amenitzat amb un ball.

tags

neteja viaria
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

fifteen + thirteen =

jazz liria
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra
feria automovil 2017 valencia