caixa popular

Els estudiants de Llíria podran rebre fins a 100 euros en ajudes al transport

El termini de presentació de sol·licituds per a les subvencions de mobilitat estarà obert fins al pròxim 9 d’abril

Els estudiants de Llíria podran rebre fins a 100 euros en ajudes al transport
20/03/2018 -

El Butlletí Oficial de la província (BOP) arreplega hui la convocatòria d’ajudes de mobilitat de l’Ajuntament de Llíria per a estudiants universitaris o que cursen cicles de formatius de grau superior o titulacions artístiques superiors o equivalents. El consistori concedix estes subvencions per al transport als jóvens que estiguen estudiant fora del terme municipal durant este curs 2017-2018.

Des de la regidoria d’Educació s’ha informat que enguany les persones beneficiàries podran rebre fins a 100 euros, en el tram més alt, i 70, en el segon, en funció de la renda econòmica dels sol·licitants. L’Ajuntament destina un total de 6.000 euros a esta partida de subvencions.

Per a accedir a estes ajudes s’exigix estar empadronat a Llíria i haver aprovat en el passat curs almenys el 50% de les assignatures de qualsevol ensenyança objecte de les beques, requisit que no estarà obligat a complir l’alumnat de primer curs.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al pròxim 9 d’abril. A més, les instàncies es poden presentar enguany de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Llíria. Les bases de la convocatòria es poden consultar en el tauler d’anuncis de la web municipal.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − disset =

festes santa anna albal 2018
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
sempre teua
Turismo salou