caixa popular

Els esportistes FER inauguren amb una exhibició plena de valors el Congrés ‘El Que De Veritat Importa’

En l’acte s’ha homenatjat als esportistes olímpics i paralímpics de Riu

Els esportistes FER inauguren amb una exhibició plena de valors el Congrés ‘El Que De Veritat Importa’
20/10/2016 -

Un any més la Fundació Trinidad Alfonso, amb el Projecte FER, ha col·laborat amb el Congrés ‘El Que De Veritat Importa’. En esta edició s’ha volgut fer un homenatge als esportistes olímpics i paralímpics que s’han esforçat i competit en els Jocs de Rio 2016.

En l’exhibició que ha inaugurat el Congrés ‘El Que De Veritat Importa’ s’han vist representats alguns esports olímpics mostraven diferents valors com el rugbi 7 amb, César Sempere, Javier Carrión i Matías Tudela, que han escenificat el valor de la confiança, el judo que amb la participació de Mónica Merenciano, Sugoi Uriarte i Julia Figueroa, han exhibit la companyonia, un valor molt important en el seu esport.

Per la seua banda, els esportistes paralímpics Kim López, Héctor Cabrera i Maurice Eckhard han representat la superació amb una xicoteta exhibició. Darrere d’ells, han eixit a l’escenari Alejandra Quereda i Elena López, les dues gimnastes han volgut mostrar a tots els assistents el valor de la disciplina, clau en la gimnàstica rítmica, i el de la perseverança que està present en els seus entrenaments cada dia.

De fet, tots han pogut veure en directe este valor en observar la caiguda de les maces durant l’exercici. Esta caiguda representava la perseverança i no rendir-se fins que ix perfecte. Per tant, com s’ha mostrat al final de l’exhibició, en l’esport el que de veritat importa no és penjar-se una medalla, sinó esforçar-se per aconseguir-la.

tags

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + quatre =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata