caixa popular

Els diputats Conxa Garcia i Bartolomé Nofuentes visiten la fira “Alcàsser, sabers i sabors”

Els diputats Conxa Garcia i Bartolomé Nofuentes visiten la fira “Alcàsser, sabers i sabors”
22/10/2016 -

El municipi d’Alcàsser celebra aquest cap de setmana la XII edició de la seua fira agroalimentària i comercial “Alcàsser, sabers i sabors”, amb 47 expositors que reuniran a comerços, entitats, associacions, centres educatius, bars i restaurants, per a donar a conèixer els motors econòmics més importants de la localitat.

Els diputats provincials Conxa Garcia i Bartolomé Nofuentes acompanyen un any més a l’equip organitzador de l’Ajuntament, per a traslladar-los “la importància de dinamitzar l’economia local en benefici dels valencians”.Un mercat medieval complementa les casetes de la fira en els carrers cèntrics del municipi i els voltants del mercat, per a recrear els oficis artesans, tavernes, música i dansa àrab, teatre de carrer i diverses activitats que, durant tot el cap de setmana, atrauen a xiquets i majors.

Un concurs de gastronomia, exposicions de fotografia i d’objectes antics, actuacions musicals i batucadas, jocs i tallers per als més xicotets són part de la oferta. A més, l’Ajuntament d’Alcàsser també té una caseta des de la qual ofereix informació sobre els serveis del consistori per als veïns de la localitat.

Etiquetes


festival jazz palau de la musica

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =

90s love u
corts valencianes
ruta tapa del puig