Els centres educatius valencians lideren les ajudes europees a projectes educatius amb 866.000

Els centres educatius valencians lideren les ajudes europees a projectes educatius amb 866.000
02/07/2016 -

Els projectes dels centres valencians d’Infantil, Primària, Secundària i Formació de Persones Adultes han aconseguit el finançament més alt en la convocatòria d’ajudes Erasmus Plus 2016 de la Comissió Europea, dirigida a donar suport a docents i personal per a la participació en cursos estructurats o esdeveniments formatius a l’estranger i per a observació de docència.

Es tracta d’un fet històric, ja que els centres valencians han desplaçat els andalusos de la primera posició estatal que, degut al volum de població i al nombre de centres, havien liderat fins ara les ajudes europees a projectes educatius.

El finançament obtingut pels projectes valencians en la convocatòria d’enguany ha arribat a la xifra de 866.697 que suposa un augment d’un 37 % respecte als 638.583 obtinguts en la convocatòria de 2015. A més, en aquesta convocatòria s’han situat segons pel que fa a número de projectes presentats, amb 66.

Les dades s’han fet públiques en el transcurs d’una jornada celebrada hui a la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, en què s’ha informat als centres sobre la gestió d’aquestos projectes aprovats dins la convocatòria Erasmus Plus 2016 K1, corresponent al sector escolar.

Entre d’altres aspectes a la jornada s’ha tractat la implementació dels projectes i les eines per a realitzar l’avaluació i control. Així mateix, els responsables han pogut resoldre diferents dubtes sobre la gestió dels projectes.

El director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano, àrea encarregada de gestionar aquest programa europeu, ha lliurat diplomes als centres i ha mostrat el seu reconeixement “per la implicació a l’hora de portar endavant els projectes europeus que són clau per a millorar la qualitat educativa en l’actual context d’infrafinançament que patim els valencians i les valencianes”.

Trenzano ha afegit que “l’èxit és fruit d’un esforç conjunt que també ha estat possible gràcies a les diverses jornades de difusió que la Conselleria ha llançat per tal d’explicar la convocatòria als docents i també gràcies a la tasca d’assessorament continu als centres”.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra