Els atletes d'elit arriben a València

Entre els noms que es podran veure hui estan els vencedors de la passada edició Abraham Cheroben i Netsanet Gudeta Kebede

elite
elite

El Tinglado 4 del Port de València es va convertir este divendres en recinte firal per a acollir una nova edició de la Fira del Corredor, esdeveniment previ a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso. No solament els inscrits i amants del running es van donar cita ahir en el Port sinó que els corredors favorits per a portar-se el triomf final ja estan a la ciutat.

Entre els atletes que es podran veure en la carrera de hui es troben noms com Abraham Cheroben, guanyador dels dos últims anys a València. Yego Solomon Kirwa, qui va saltar a la fama la passada primavera en córrer en 58:44 a Roma Ostia amb el parcial de 5k més ràpid de la història: 13:20 del 10 al 15. Sthepeh Kosgei Kibet, eterna promesa en marató. Leonard Patrick Komon, recordista mundial de 10k i 15k. Barselius Kypyego, un dels atletes més en forma de la tardor, al setembre va fer 59:16 en Usti. Worknesh Debele, segona en la MMVA-2015 però en 2016 s'ha destapat amb una marca de 1h06:14. Peres Jepchichir, campiona mundial de mitja marató. Netsanet Gudeta Kebede, actual campiona de la prova i posseïdora del rècord del circuit. Violah Jepchumba, és la gran favorita per a esta edició del 2016.