caixa popular

Els amants de la cervesa tenen una cita en la València Beer Week

Este esdeveniment se celebrarà dins de la Mostra de Vins i Aliments de la Comunitat Valenciana del 20 al 24

Els amants de la cervesa tenen una cita en la València Beer Week

El món de la cervesa artesana va arribar fa poc més d’una dècada a València i cerca el seu lloc en el mercat. Des d’avui i fins al pròxim 24 els amants de ‘les rosses’ podran gaudir i deixar-se seduir per més de 60 estils de cervesa diferents en la primera edició de la València Beer Week dins de la Mostra de Vins i Aliments de la Comunitat Valenciana que organitza PROAVA.

img_9045aLos que fins a l’antic llit del riu Túria es podran gaudir de la presència d’una dotzena de locals i una àmplia oferta d’activitats al voltant del món de la cervesa. Quinze seran les cerveseres artesanes valencianes, pertanyents a l’Associació de Cerveseres Valencianes, presents en l’esdeveniment. Abadia Espanyola, Valentium, Fernández Pons, Premium Beers, Zeta, Tyris, Badum, Galana, Isan Beer, Birra & Blues, Alegria, Tercer Temps, Ophidian, Gram i Antiga seran les representants de l’univers cerveser valencià durant esta València Beer Week. “Som 24 cervesers que pretenen fer valdre un producte com és la cervesa artesana valenciana, cervesa de qualitat, i ens ha semblat que l’ideal era reunir-nos en un esdeveniment com la Mostra per a donar a conéixer el nostre producte i que la gent experimente amb ell. L’associació naix per a acostar la cervesa a la gent que no coneix la cervesa artesana i apostem per vincular els tres pilars bàsics per a açò: els productors, la distribució i els punts de venda. A la Comunitat Valenciana operen 43 fàbriques diferents que representen quasi el 10% de cerveseres espanyoles. Parlem d’un territori que per volum de producció, nombre de fàbriques i qualitat de producte és tota una potència cervesera” explicava Gonzalo Abia, president de l’Associació.

No obstant això, no solament es podrà gaudir de la cervesa en el riu, sinó que els diferents esdeveniments i activitats també es repartiran entre Les Cerveses del Mercat, Olhöps, Birra & Blues, Tyris On Tap, Bierwinkel, La Fusteria, Beers And Travels, The Market, La Birreria, Ruzanuvol, La Boutique de la Cervesa i Beershooter. Fins i tot se sortejarà un viatge a Bèlgica (una ruta de la cervesa), proposat per Bierwinkel, entre els participants de la votació la cervesa valenciana “més popular”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =

90s love u
corts valencianes
ruta tapa del puig