Els ajuntaments de Benetússer, Paiporta i Picanya s’uneixen per a una estratègia de desenvolupament conjunt

Els ajuntaments de Benetússer, Paiporta i Picanya s’uneixen per a una estratègia de desenvolupament conjunt
18/10/2016 -

L’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, la de Paiporta Isabel Martín i l’alcalde de Picanya Josep Almenar es van reunir aquest dilluns per a coordinar l’estratègia de desenvolupament conjunt dels tres municipis per als pròxims 3 anys. L’estratègia DUSI (Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat) és un projecte que té com a base fonamental la participació de la ciutadania.

Els tres consistoris es troben en la primera fase del projecte en la qual estan posant a la disposició dels seus veïns una xicoteta enquesta en la qual es demana als ciutadans la seua opinió sobre les necessitats de desenvolupament en cada municipi i en l’àrea formada pels tres.

En la reunió d’aquest dilluns s’ha establit un calendari per a coordinar totes les accions en els tres municipis i poder arribar a presentar el projecte a la recerca de finançament europeu a través dels fons FEDER. La primera fase del projecte finalitza aquesta setmana i l’estudi complet abans de final d’any.

Per a l’alcaldessa de Benetússer Eva Sanz, amfitriona en la reunió d’aquest dilluns, l’estratègia DUSI, és una “oportunitat per a fer partícip a la ciutadania del desenvolupament sostenible i en diversos àmbits comuns dels 3 municipis”. “Som tres municipis que tenim molt en comú, físicament estem molt a prop però moltes coses encara ens separen. Amb aquest projecte volem acurtar eixa distància”, explica Sanz.

Reunió informativa a Benetússer

L’Ajuntament de Benetússer ha preparat per a hui dimarts 19 d’octubre a les 19h en el saló de plens del consistori una reunió informativa per a traslladar a la ciutadania totes les dades de l’estratègia DUSI que s’ha engegat juntament amb Picanya i Paiporta.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra