Elena Cebrián reconeix i valora el treball del personal de l’EPSAR

Elena Cebrián reconeix i valora el treball del personal de l’EPSAR
13/07/2016 -

La consellera d’Agricultura Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, ha expressat als empleats i empleades de l’Entitat Pública de Sanejament d’Aigües Residuals (EPSAR) la seua consideració i reconeixement “com a treballadors i com a part de la Conselleria”, necessària per a prestar el servici públic de depuració i tractament d’aigües residuals.

“Des d’ací es proporciona un servici públic bàsic i fonamental per a la vida diària dels ciutadans i per a la qualitat del nostre medi ambient”, ha subratllat Elena Cebrián en la reunió que hui ha mantingut amb els treballadors i treballadores de l’entitat i els seus representants laborals, en companyia del director gerent, Enrique Lapuente. La consellera ha manifestat el seu propòsit que esta tasca siga coneguda i valorada en la seua justa mesura per a ajudar a “superar èpoques molt negatives i eixa mala imatge que es projecta encara del passat”.

Elena Cebrián ha emmarcat la seua intervenció en la “nova etapa de transparència i de portes obertes” representada en el portal EPSAR Oberta.

Com a presidenta del Consell d’Administració de l’ens públic, Cebrián ha volgut reconéixer públicament el treball que exerceixen els empleats de l’EPSAR, “amb una alta sobrecàrrega de treball i de responsabilitat” que es pretén abordar des del Consell d’Administració amb una millora de les condicions de la plantilla. En especial, per a superar les desigualtats salarials existents entre hòmens i dones i respecte a llocs equivalents de la mateixa Administració autonòmica i ajustant-se, en tot cas, al context pressupostari i normatiu vigent del sector públic instrumental de la Generalitat.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra