40 anys fent valors Caixa popular

El Voluntariat Ambiental de Torrent instal·la nius per lluitar contra el mosquit tigre i el tomicus

El Voluntariat Ambiental de Torrent instal·la nius per lluitar contra el mosquit tigre i el tomicus
25/07/2016 -

L’Ajuntament de Torrent en honor de la preservació del Medi ambient ha iniciat una campanya de repoblació d’aus insectívores i ratapinyades a la zona del Vedat amb la qual pretén combatre les plagues d’insectes que proliferen en aquesta època de l’any, com són principalment les del mosquit tigre i el tomicus.

El Voluntariat Ambiental, entre les diverses activitats que estan duent a terme aquestos dies, instal·laran alguns dels 75 nius d’aus i 25 de ratapinyades que estan projectats en aquesta campanya. “Els nius estan numerats i localitzats per GPS amb tal de poder fer un seguiment de la població d’aquestes espècies i poder escometre la lluita contra les plagues d’una manera més precisa”, explica José Silla, un dels coordinadors del voluntariat que desenvolupa l’empresa Natura i Cultura en col·laboració amb l’Ajuntament.

A més, paral·lelament a aquesta activitat, el Voluntariat Ambiental també ha realitzat tasques de revisió del sistema SENTICNEL, va realitzar un cens de tortugues en el Barranc de l’Horteta i també rutes de control i vigilància pel Vedat a més de tenir programades diferents activitats com a tallers, sortides i projeccions de pel·lícules. La regidora de Medi ambient, Inma Amat, es va desplaçar en el matí d’ahir fins al Centre Ambiental per passar una jornada amb els voluntaris i comprovar de primera mà “la gran labor que es realitza en aquest tipus d’iniciatives que apropen als nostres joves a la Naturalesa i els inculquen el respecte pel Medi ambient”.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra