El València CF perd en quatre minuts d'encert del Màlaga (2-0)

w_900x700_22134103malaga-valencia08

El València CF va perdre en El Roserar davant el Màlaga per 2-0 per culpa de quatre minuts molt negatius per als de Mestalla, del 36 al 40, en els quals van patir els dos gols locals i dels quals ja no va poder recuperar-se en la segona meitat. Esta derrota trenca una molt bona ratxa de quatre jornades consecutives sense perdre, amb tres victòries i un empat.

El Màlaga va ser el que va eixir dominant, encara que sense perill per a Diego Alves. Va tenir molta possessió, molt toc, però de forma horitzontal i sense cap verticalitat. Mentre el València CF amb prou faenes patia i en el minut 22 una bona acció entre Bategue i Munir va acabar amb tret creuat del '9' que va eixir fora per poc. La primera rematada dels avui taronges que en la seua primera aproximació seriosa al marc de Kameni a punt va estar de fer el 0-1. Poc després Medrán també va provar fortuna amb una rematada potent des de lluny que es va anar allunyant del marc local per l'efecte del golpeg del migcampista andalús.

Passada la mitja hora de joc Munir va reclamar una pena màxima per enderrocament de Rosers que Iglesias Villanueva no va senyalitzar malgrat les protestes dels valencianistes. Sembla impossible que els col·legiats xiulen algun penal a favor enguany per als de Mestalla. Així és el futbol. D'un error molt negatiu el Màlaga va traure petroli d'açò i Fort, des de molt a prop, va marcar l'1-0 de cap després d'un centre de Ontiveros en el minut 36.

I poc després, Sandro va fer el segon d'un xut des de fora de l'àrea que va pegar en Mangala i va descol·locar a Diego Alves. En un vist i no vist el Màlaga va fer muño dany al València CF que, per si no havia tingut mala sort en eixa acció del tant local, va veure també com Garay va haver de ser retirat en llitera amb un collet després d'un servei de falta precisament de Sandro, que li va pegar en la cara i que li va deixar KO en la gespa. Voro va ficar a un futbolista més ofensiu com Orellana pel central a la recerca de millors sensacions de cara a la segona part.

Després del descans el València CF va eixir més intens i ja no li va deixar amb prou faenes el control del joc al Màlaga, que es mostrava més conservador amb eixe avantatge en el marcador sense ganes d'arriscar gens ni mica. Malgrat que Sandro va tenir el tercer en una ràpida eixida a la contra, però es va topar amb Diego Alves que va detenir amb els peus.

Passaven els minuts sense amb prou faenes oportunitats en una i una altra àrea. Voro va traure tota la pólvora atacant que li quedava en la banqueta amb l'entrada de Nani i Zaza. I va poder canviar la dinàmica en un mà a mà de Santi Mina amb Kameni que el porter va saber defensar amb una gran intervenció. I Mangala també va cercar el gol, però Llorente ho va impedir. I el propi central internacional gal va enviar la pilota al pal en pegar-li malament a la pilota. Al final, derrota a Màlaga per culpa de quatre minuts en els quals el Màlaga va encertar amb els dos gols del partit.